ادامه مطلب لطفا.................


یک روز هوس دسر کردم ولی لوازم کافی توی خونه نداشتم
خلاصه زد به سرم وبا همین مواد کم این معجون خوشمزه رو درستیدم هاهاها
پس بریم که توضیح دهیم که این مقدار مواد همین یک لیوان رو داد پس
شماها  اگر  خونتون پروپیمونه میتونید چند برابرش کنید حالا یو هاهاها
 
1 قاشق چایخوری استاندارد پودر ژلاتین +1/4 پیمانه شیر سرد بن ماری کرده
وگذاشته کمی خنک بشه
حالا 3 قاشق غذاخوری ماست چکیده خامه ای +3 قاشق غذاخوری پر پودر قند+1/8 قاشق چایخوری وانیل
مخلوط کنید وبعد با ژلاتین حل شده مخلوط کنید وسریع همزده
تا یکدست بشه حالا3 قاشق پر گاناش شکلات
 (این گاناش رو برای کیک شکلاتی درست کرده بودم که فقط 3 قاشق اضافه مونده بود
که همون مخلوط خامه180 گرم +شکلات 230 گرم +کره 14 گرم هست) اضافه
کنید وهمزده تا یکدست بشه
ته لیوان رو کمی از مخلوط (موز خرد شده +گردو خردشده+چیپس شکلات)ریختم
ورویش مواد دسر وباز از مخلوط موزی وباز مواد دسر و تزیین کردم و در یخچال 1 ساعت بود
ووووووووووووووووو به سه سوت نوش جان کردم ...خوشحااااااااااااااال بودم که خوشمزه شده......ولی ناراحت بودم که کم بود و زود تموم شد

............................................................................................

واینم آموزش گاناش:

مواد لازم برای تهیه کرم روی کیک ( گاناش)
   

شکلات ................... 230 گرم

خامه ..................... 180 گرم

کره ....................... 14 گرم

طرز تهیه:

خامه و کره را روی حرارت گذاشته و وقتی خامه هنوز کاملا جوش نیامده

شکلات رنده شده را به آن اضافه کنید.

5دقیقه به آن دست نزنید وبعد از آن، کاملا شکلات را با خامه مخلوط کنید

و در یخچال قرار دهید تا کاملاً سرد شود

پس از سرد شدن کامل از یخچال بیرون آورده و با همزن برقی با دور کند،

کمی آن را زده تا رنگش روشن شده و کمی پفکی شود.

وبرای ریختن روی کیک و..........میتوانید استفاده کنید

 

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: دسر


تاريخ : ۱۳٩۳/٧/٢٥ | ٦:۱٠ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.