آموزش ادامه مطلب...................

 


با وجود مواد نگهدارنده ای که معمولا همه مواد غذایی صنعتی دارند و طبیعتا برای بدن مضره بهتره سعی کنیم تا جاییکه امکان داره مواد مصرفی مون رو خودمون تهیه کنیم که از سلامتش هم اطمینان بیشتری داشته باشیم . فقط توجه داشته باشید که دقیقا به همین دلیل زمان نگهداری تولیدات خانگی کوتاهتر خواهد بود و باید در مقدار کم تهیه بشه . این رسپی منه که سالهاست به همین روش آماده می کنم و به زعم من و اطرافیانم ، از سس های آماده بهتر و خوشمزه تر هم هست !

مواد لازم :

تخم مرغ کامل 2 عدد
روغن مایع 1 لیوان
سرکه ¼ لیوان
نمک نصف ق چ
فلفل ترجیحا سفید کمی
شکر 2-1 ق چ

طرز تهیه :

تخم مرغها را داخل میکسر ریخته و نمک و فلفل و شکر را اضافه کرده 1- 2 دقیقه مخلوط می کنید تا دانه هاش شکر داخل تخم مرغ حل و سطح تخم مرغ حباب بزنه !
بعد روغن مایع را در سه تا چهار مرتبه به تدریج اضافه و مخلوط می کنیم تا مخلوط سفت شیری رنگی بدست بیاد.
سرکه را هم در 3-4 مرتبه مخلوط مواد می کنیم – حتما به تدریج سرکه رو اضافه کنید که سس به اصطلاح نبره !
بعد از ترکیب سرکه با سایر مواد می بینید که رنگ سستون از شیری به سفید خواهد رسید!
سستون به همین سرعت آماده است و می تونید داخل شیشه حدود 2 هفته هم داخل یخچال نگهداری کنید .
.
.
.

فقط چند تا نکته کوچولو طبق معمول

اول اینکه فلفل سفید تغییری تو طعم سستون ایجاد نخواهد کرد و فقط برای این هست که دانه های فلفل داخل سس خودشون رو نشون نده ... پس به راحتی با فلفل قرمز یا سیاه می شه جایگزینش کرد .

دوم اینکه غلظت سس کاملا به میل خودتونه اگر ترش تر دوست داشتید هم می تونید سرکه بیشتری اضافه کنید ولی بهتره سستون کاملا غلیظ باشه – به غلظت ماست نیمه چکیده که وقتی داخل یخچال می مونه کاملا خودش رو می گیره و سفت تر می شه .

مقدار شکرتون هم می تونه از این بیشتر باشه اگر طعم سس رو کمی شیرین دوست دارید .و مقدار سرکه همین طور اگر ترش تر !ولی مقدار روغن اگر بیشتر از این باشه کاملا طعم و چربی روغن حس می شه که به هیچ وجه مطلوب نیست !

در صورت تمایل می تونید 1 ق چ سر خالی خردل هم اضافه کنید که در اون صورت دیگه نیازی به فلفل نیست !

و نکته آخر اینکه حتما از مخلوط کن برقی برای تهیه سس استفاده کنید – نه اینکه با همزن یا مخلوط کن دستی و امثالهم نشه ! ولی نتیجه کاملا متفاوت خواهد بود و طبعا کیفیت کار هم پایین میاد و مدت نگهداری کوتاهتر ...

با دو تا تخم مرغ متوسط دقیقا همین مقدار سس رو خواهید داشت که به مدت دو هفته هم داخل یخچال می تونید نگهداری کنید پس اگه مصرفتون کمتر از این مقدار هست مواد رو نصف کنید لطفا ! که همیشه سس تازه برای استفاده داشته باشید .

موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: سس , آشپزی


تاريخ : ۱۳٩۳/٧/۳٠ | ٩:٠٩ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.