ادامه مطلب لطفا............


مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: 150 گرم
پیاز:دو عدد بزرگ
جعفری: به میزان لازم
رب گوجه فرنگی:یک قاشق غذا خوری سرپر
آبلیمو:دو قاشق غذاخوری(البته به ذائقه بستگی داره)
ادویه: نمک-فلفل-زردچوبه-زنجبیل-فلفل پاپریکا-آویشن-زعفران-دارچین(از هر کدام کمی بسته به ذائقه)
سیب زمینی: دو عدد متوسط

پیاز رو رنده کنید وآبش رو دور بریزید.بعد گوشت ها رو اضافه کنید.تمام ادویه ها به جز آویشن روبریزید روی گوشت وپیاز.جعفری رو ریز کنید وبه مخلوطتون اضافه کنید.توجه داشته باشید که پیازهاتون با رنده ی خیلی ریز رنده نشه چون کوفته هاتون شکلشون رو از دست می دن.
حالا مواد رو خوب ورز بدید وکوفته هایی در حد یک گردوی ریز درست کنید.دقت کنید که کوفته رو نباید خیلی ریز دربیارید چون موقع سرخ شدن کمی جمع و کوچک میشه.بعد که کوفته ها آماده شدند بچینیدشون توی تابه،هرچند می تونید از همون اول توی تابه بچینید وبعد روش روغن بریزید.بعد که قلقلی ها سرخ شدند ،توی یه ظرف رب وآبلیمو وآویشن وکمی نمک وفلفل بریزید ویک ونیم لیوان آب بهش اضافه کنید وهم بزنید.بعدش بریزید روی کوفته ها وبذارید جوش بیاد.اونوقت شعله رو کم کنید.در تابه تون روببندید وبذارید بپزه وجا بیفته.در کنارش هم می تونید از سیب زمینی سرخ کرده استفاده کنید.وقتی کوفته ها پخت باید حدود نیم تا یک استکان آب داشته باشه.نوش جان
ضمنا این غذا هم می تونه با نون وهم با پلو خورده بشه.


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: کوفته , آشپزی


تاريخ : ۱۳٩۳/۸/٢ | ٧:۱٥ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.