طرز تهیه میرزا قاسمی غذای محلی شمالی

مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی:

بادمجان متوسط دو عدد

گوجه چهار عدد

سیر سه حبه

تخم مرغ دو عدد

نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم

میرزا قاسمی

طرز تهیه میرزا قاسمی:

بامجانها رو به شکل عمودی در فر یا روی گاز کباب کنین و بعد از اینکه کباب شد پوستش رو جدا می کنیم و بامجان ها رو ساتوری میکنیم. گوجه هارو هم رنده میکنیم یا پوست کنده و خرد میکنیم. در ظرفی مقداری روغن میریزیم و سیرها رو که از قبل رنده کردیم حدود بیست ثانیه تفت میدیم( سیر نباید در روغن بسوزه) و بعد بامجان و گوجه نمک و فلفل را اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم و در ظرف را میگذاریم تا کاملا بپزند. در انتها هم تخم مرغ ها رو مثل املت اضافه می کنیم. غذای خوشمزه میرزا قاسمی آماده سرو کردن است. نوش جان

اگر از رنگ میرزا قاسمی راضی نبودید با اضافه کردن کمی رب گوجه مشکلتون حل میشه


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: پیش غذا , آشپزی


تاريخ : ۱۳٩۳/۸/٢ | ٩:۳٩ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.