طرز تهیه
لیموعمانی

من همیشه لیمو عمانی روخودم درست میکنم هم عطر معرکه ای داره هم تلخی نداره یه خورده صبر میخواد ولی اخرش خوبه

لیموها رومیشوریم و روشون نمک میپاشیم میزاریم یک روز بمونه سپس زیر اب سرد میشوریم یه قابلمه اب میکنیم و اب رو جوش میاریم داخل اب نصف لیوان سرکه سفید میریزیم لیموهارو داخل قابلمه میریزیم یک قل که زد داخل ابکش میریزیم و روش اب سرد میرزیم دوباره اب جوش میاریم نصف لیوان سرکه و لیموهارو داخل اب جوش میریزیم و بعد داخل ابکش ولی ولی اینبار اب روش نمیگیریم وقتی سرد شد داخل هرکدوم از لیموها با خلال دندون یه سوراخ میزینیم و روی پارچه زیر افتاب به مدت 10 روز قرار میدیم بعد از 10 روز میریزیم توی سبد و داخل اتاق توی سایه تا لیموها خشک بشن معمولا 2 تا 3 ماه طول میکشه ولی نتیجه همیشه برای من خوب بوده
این لیموها که میبینین مال پارساله


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: خشک کردن میوه


تاريخ : ۱۳٩۳/۸/٥ | ۱٠:٢٤ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.