آموزش ادامه مطلب..........


خوبی این حلوا این است که ماندگاری بیشتری از حلوای تفت داده شده در روغن هست، بعضی از حلوا ها را اگر دیده باشد بعد از ٢ یا ٣ روز کپک میزنند و دقیقن همان خاصیت نان را دارند والی این حلوا بخاطر تبخیر آب و رطوبت ارد خیلی سبک و ماندگاری بالایی دارد
به نکاتی که دوستان باید توجه داشته باشند نوع ارد و کیفیت ان است بعضی از ارد ها سبک تر هستند وبعضی از ارد ها سنگین تر
من میزان ومواد را هم به پیمانه و هم به وزن توی عکس ها مصور نشان دادم لیوان های من مثل همان لیوان های فرنسوی دسته در هاست والی چون پایین ان باریکتر از بالای ان هاست بعد از اندازه گیری به وزن در آنها ریختم که شما متوجه باشد
ارد ٢۵٠ گرم که به پیمانه پلوپز شد ٢ تا و نیم (باز هم بستگی به ارد شما دارد
شکر ٢٠٠ گرم
روغن ٢٠٠ گرم
آب یک لیوان یا مطابق ٢۵٠ میلی لیتر
زعفران دام کرده نصف استکان
گلاب که باز بستگی به نوع گلاب شما دارد نصف استکان کوچک که ٣ قاشق غذا خوری بود گلابی که من استفاده میکنم گلاب ٢ آتیشه هاست که عطر زیادی دارد و اگر بیش از اندازه مصرف کنه به تلخی میزند
پودر هل نصف قاشق چایی خوری
پودر دارچین نصف قاشق مربا خوری

ارد را در ظرف مناسبی میریزید و با حرارت کم آنرا به حدی تفت میدهید که رنگ ارد به رنگ پوست گردو در بیاید و وقتی که این کار کردید میبینید داخل اردتون گلوله های ریزی از ارد که تفت داده نشده و بخاطر همان رطوبت ارد به این حالت در آمده در قابلمه دیگری با الک ریز آنرا الک میکنید و دوباره روی آتش میگذری و باز با حرارت کم و حالا روغن را به ان اضافه میکنیم تا ارد و روغن با هم خوب ترکیب شوند توی این فاصله هم شکر و آب و هل و دارچین و زعفران را میگذریم روی آتش که فقط شکر ان حل شود نه باید بگذریم که زیاد بجوشد و بعد از روی حرارت برداشته و به ارد و روغن اضافه میکنیم که آنزمان خیلی ارد ما شل و رقیق میشود و باید مراتب هم بزنیم تا یک دست و سفت شود
من به اضافه میزان روغن بالا به ارد یک قاشق سر پور غذا خوری روغن صاف کرده کره هم زدم شما هم میتوانید یک روغن خوشبو مثل روغن کرمانشاهی به ان اضافه کنید
اگر احساس کردید که حلوای شما خشک هاست میتوانید به ان کمی بیشتر روغن اضافه کنید و هم بزنید تا به خورد حلوا بره بعد از روی آتش برداشته دو طرف قابلمه را در دست بگیرید و به ان تکان هایی به ٢ سمت قابلمه بدهید تا حلوای شما روغن پس دهد و منسجم تر در بیاید

من عکس ها را به ترتیب براتون میگذرم تا شما اگر باز سوالی براتون پیش آمد سوال کنید
حلوای را که همارد را در روغن تفت میدهم را روزهای بعد دوسروست میکنم و باز مصور براتون میگذرم
در این عکس ها دقت کنید رنگ حلوای سنتی باید به اینگونه باشد وبقولی حلوای خوب خرمایی رنگه حالا باز به سلیقه شما دوستان بستگی دارد یک حلوا را روشن تر و یکی تیره تر از این میپسندد

از مراحل اندازه گیری تا طبخ حلوا
 
 
 
 






  
 



 
نان میکادو هم نیاز دارد اگر خواستید رولت درست کنید
 




××××××××××××××××8

 نان میکادو رول می کنید حلوا رو باید داغ و کمی چربتر روی نون میکادو بزنی و حتی میتونی کمی میکادوتو با اسپری آب مرطوب کنی بعد بزار خنک بشه و بعد از خنک شدن رولتو برش بزن،موفق باشی

××××××××××

برای اینکه متوجه بشین چقدر سرخ کردن آرد کافیه و تا چه حد رنگ حلوا دلخواهمون میشه ، کمی از آرد رو توی یه نعلبکی مثلا بریزین و روش یه کوچولو روغن بریزین ..رنگی که آرد به خودش می گیره با 1 درجه تفاوت می تونه رنگ دلخواهتون باشه...چون زعفران هم رنگ می ده به آرد .. پس با این روش می تونین رنگ دلخواه حلواتون رو انتخاب کنین و به همون میزان آرد رو تفت بدین..

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: حلوا


تاريخ : ۱۳٩۳/۸/٩ | ٧:٥۸ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.