آموزش ادامه مطلب................


تو بسته خود دستگاه، یه دستور تهیه بیسکویت داده بود که منم همونو درست کردم و خیلی هم خوب شده بود. برای شما هم می ذارم که اگه دوست داشتید درست کنید و اصلاً مهم نیست اگه دستگاهو ندارید چون خمیرش چسبنده است و از نوع خمیرایی نیست که بشه با وردنه صافش کرد و قالب زد، شما می تونید با یه قاشق مرباخوری یه مقدار از مایه بردارید و روی سینی چرب شده فر بریزید. بعد با پشت قاشق صاف کنید تا شکل منظم تری به خودش بگیره. (البته فکر کنم بشه میون دو لایه پلاستیک بازش کرد و قالب زد)

مواد لازم:

 

کره یا مارگارین ........................... یک و نیم پیمانه

(یا به ازای هر 100 گرم کره از 125 گرم روغن جامد استفاده کنی )

 شکر ....................................... ١ پیمانه

تخم مرغ .................................. ١ عدد

شیر ........................................ ٢ ق غ

وانیل ....................................... ١ ق چ

اسانس بادام ............................ نصف ق چ

آرد شماره ١ ............................. ۴ پیمانه

بیکینگ پودر ............................. ١ ق چ

طرز تهیه:

شکر و کره رو با هم خوب بزنید. تخم مرغ، شیر، وانیل و اسانس بادام رو هم اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر رو با هم ترکیب کنید و به تدریج به مایه بیسکویت اضافه کنید و هم بزنید. (ضمناً من پیشنهاد می کنم مقدار آرد رو اول کمتر بریزید. مثلاً ۵/٣ پیمانه. و اگه دیدین هنوز جا داره و خمیرتون خیلی شله هر ۴ پیمانه رو بریزید. فقط مواظب باشید خمیرتون خیلی سفت نشه. مثل شکل زیر باید بشه)

خمیر بیسکویت

مایه بیسکویت رو تو بیسکویت ساز بریزید و با فشار دستگاه، هر بار مقداری از مایه رو روی سینی فر بریزید. (احتیاج به چرب کردن نیست)

قالب زدن بیسکویت ها با استفاده از بیسکویت ساز

قبل از پخت

زمان لازم برای پختن بیسکویت حدود ۶ الی ٨ دقیقه است با فر ٢٠٠ درجه. (البته بعضی بیسکویت های من یه مقدار بیشتر از حد مجاز موندن تو فر و یه کم برشته شدن ولی در کل نباید رنگ بیسکویت ها عوض شه)

پس از پخت

محصول نهایی

همونطور که گفتم اگه دستگاه ندارید با قاشق مرباخوری یه مقدار از مایه بریزید تو سینی و به فاصله کمی از هم بیسکویت ها رو بچینید.

من فکر می کنم اسانس بادوم هم اختیاری باشه، چون وقتی وانیل هست دیگه استفاده از یه اسانس دیگه ضرورتی نداره. من فقط خواستم وفاداری به دستور رو حفظ کرده باشم و برای همین نوشتم ولی خودم نریختم!

اینم دستگاه بیسکویت ساز اهدایی مامان جونم!‌ قلب بغل

دستگاه بیسکویت ساز

نویسنده: ترلان
 



موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: شیرینی


تاريخ : ۱۳٩۳/۸/۱٥ | ۱٠:٤۳ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.