[تصویر:  13464135032.jpg]

 

آموزش ادامه مطلب.........


این شیرینی رو از دوست خوبم ثمین  یاد گرفتم واین دستور از ثمین جونه

مواد لازم:
کره یا مارگارین 125 گرم -
پودر قند 1 لیوان -
تخم مرغ 1 عدد -
آرد حدود 2 تا 3 لیوان -
پودر کاکائو 1 تا 2 ق. غ سرپر -
بیکینگ پودر 1 ق.غ -
وانیل یا هر اسانسی که دوست دارید 1ق.چ




طرز تهیه :
کره که به دمای اتاق رسیده را همراه با پودر قند خوب بزنید سپس تخم مرغ را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید . بعد همزن را کنار گذاشته بیکینگ پودر و وانیل یا هر اسانسی که دوست دارید را به مواد فوق بیفزایید بعد کم کم آرد راضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا خمیری نرم بدست بیاید . در این مرحله خمیر را به دو قسمت کنید و به یک قسمت کاکائو را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا خمیر یکدست قهوه ایی شود و سپس به خمیر باقی مانده به همان اندازه که کاکائو اضافه کرده اید آرد اضافه کنید تا هر دو خمیر به یک حد سفت باشد ...



برای تهیه این شیرینی به شکل رولتی :
هر دو خمیر را به شکل مستطیل با ضخامت نیم سانت باز کنید . خمیرها را روی هم گذاشته و زیر خمیر زیری یک کاغذ آلومینیم باز کنید بعد با کمک کاغذ بصورت لوله ایی این خمیر را ببندید و دقت کنید با خمیر کاغذ را نبندید. سپس این خمیرا به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال گذاشته و سپس از یخچال بیرون آورده و سرد سرد با چاقوی تیز برشهای نیم سانتی دهید . و درسینی فر چرب شده بچینید در فر از قبل گرم شده با دمای175 تا 180 درجه سانتی گراد تا کمی طلایی شدن خمیرها بپزید . حدود 20 تا 25 دقیقه ... بعد از سرد شدن شیرینی ها را از سینی جدا کنید ...



[تصویر:  13464135033.jpg]


برای تهیه این شیرینی به شکل موزاییک یا مشبک :
هر دو قسمت خمیر را به 2 قسمت دیگر تقسیم کنید یک قسمت از خمیر ها را بصورت مستطیل باز کنید . بعد به صورت نوارهای نیم سانتی برش دهید . بصورت یک در میان مطابق شکل از خمیر قهوه ایی و ساده کنار هم بچینید سپس بعد از سه قسمت روی خمیر ساده قهو ه ایی و برعکس دوباره بچینید بطوری که 3 ردیف در طول و 3 ردیف در ارتفاع خمیر داشته باشید . دو قسمت باقی مانده از هر رنگ خمیر را بصورت مستطیل بزرگ باز کنید . خمیرها یی را که به شکل نوارهای باریک برش داده و کنار هم چیده اید درون این خمیر گذاشته و خمیر را روی آن ببندید . بطوریکه تمام دور آنرا بپوشانید . این خمیر را نیز در یخچال به مدت 2 تا 3 ساعت استراحت دهید از یخچال درآورده بعد سرد سرد با چاقوی تیز برشهای نیم سانتی دهید و نازک برش دهید و درسینی فر چرب شده بچینید در فر از قبل گرم شده با دمای175 تا 180 درجه سانتی گراد تا کمی طلایی شدن خمیرها بپزید . حدود 20 تا 25 دقیقه ... بعد از سرد شدن شیرینی ها را از سینی جدا کنید.



[تصویر:  13464135031.jpg] 

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: شیرینی


تاريخ : ۱۳٩۳/۸/۱٥ | ۱٠:٥٠ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.