آموزش ادامه مطلب..............


مواد لازم:

گوشت چرخ کرده ................................ نیم کیلو

پیاز .................................................... 2 عدد

سیب زمینی متوسط ............................ تقریباَ 5/1 کیلو (6-7 عدد)

پنیر چدار ............................................. 200 گرم

شیر .................................................. نصف لیوان

تخم مرغ ............................................. 3 عدد

جعفری خرد شده ................................. 4-3 ق غ

نمک، فلفل و زردچوبه ............................ به مقدار لازم

پودر سوخاری ...................................... 2-3 ق غ

طرز تهیه:

پیاز رو ریز رنده کنید و با گوشت چرخ شده و نمک و فلفل حسابی مخلوط کنید و چنگ بزنید تا یه دست بشه و بعد به شکل کوفته قلقلی های یه اندازه در بیارید...

... و توی مقدار کمی روغن سرخ کنید. من پس از سرخ شدن کمی هم زرماری پاشیدم روش تا خوش عطرتر بشه!

سیب زمینی ها رو آب پز یا کبابی کنید. بعد پوستش رو بگیرید و با چنگال له کنید. (من از شف طیبه یاد گرفتم که سیب زمینی ها رو 8 دقبقه توی مایکروویو بذارم تا کبابی بشه)

 پنیر چدار رو رنده کنید.

بعد پنیر چدار رنده شده، تخم مرغ، شیر، نمک، فلفل و کمی زردچوبه رو به سیب زمینی اضافه کنید و همه رو با هم مخلوط کنید.

یه ظرف پیرکس به ابعاد تقریباً 30×40 سانت رو یه مقدار چرب کنید و کف ظرف پودر سوخاری بریزید و مخلوط سیب زمینی رو توی ظرف پهن کنید.

کوفته قلقلی ها رو روی سیب زمینی بچینید و آخر کار جعفری خرد شده رو بپاشید روی غذاتون و بذارید توی فری که از قبل با درجه حرارت 180 گرم شده به مدت تقریباً نیم ساعت.

وقتی کاملاً پخت در بیارید و کمی صبر کنید تا از حرارتش یه مقدار کم بشه. بعد به آرومی و خوشگل برش بزنید و تیکه های برش خورده رو بردارید و توی ظرف بچینید.

یه شام ساده، خوشمزه و شیک!

نوش جان! قلب

منبع:ترلان


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: آشپزی


تاريخ : ۱۳٩۳/۸/۱٥ | ۱۱:٢٥ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.