این غذا هم خیلی آسون و خوشمزه هست هم میشه کلی بهش تنوع داد! خلاصه شما و سلیقه های رنگارنگتون! چشمک

 

آموزش ادامه مطلب......


مواد لازم:

سیب زمینی ..................... ۴ عدد

آرد .................................. ٣ ق غ

شیر خشک ...................... ١ ق غ

پودر سیر ........................... ١ ق چ

فیله مرغ ........................... ١ عدد

هویج ............................... ١ عدد (کوچیک)

پنیر پیتزا ........................... به میزان لازم

پنیر پارمزان ........................ ١ ق غ

خامه ................................ ٢ ق غ

نمک و فلفل ....................... به میزان لازم

جعفری خرد شده ............... ٢ ق غ

طرز تهیه:

سیب زمینی ها رو تو کمی آب جوش و نمک بذارید یه ٢٠ دقیقه ای بجوشه در حدی که نیم پز شه. یعنی حالتی که اطراف سیب زمینی ها نسبتاً نرم بشه ولی توش (مرکز سیب زمینی ها) سفت و خام مونده باشه.

بذارید سیب زمینی ها خنک شن بعد پوستشون رو بگیرید و از عرض به ٢ نیمه ببرید. بعد با یه قاشق کوچیک وسط سیب زمینی ها رو به گونه ای که اطرافش پاره نشه خالی کنید. نهایتاً دیواره اش باید ضخامتی حدود کمتر از ١ سانتیمتر داشته باشه.

آرد، شیر خشک، پودر سیر و کمی نمکل و فلفل رو با هم مخلوط کنید و بریزید تو یه کیسه فریز. سیب زمینی ها رو یکی یکی بندازید تو کیسه فریز و تکون بدید تا همه جای سیب زمینی به پودر آغشته بشه. این کار به نظرم سخت میومد ولی وقتی انجام دادم دیدم سیب زمینی ها خیلی راحت به پودر آغشته میشن! بهتره به کیسه فریزر حالت بادکنکی بدیم که راحت تر توش تکون بخوره.

بعد این سیب زمینی ها رو تو روغن داغ سرخ کنید. پس از سرخ کردن با استفاده از دستمال آشپزخونه یا کاغذهای مخصوص جذب روغن تا حد امکان روغن سیب زمینی ها رو بگیرید.

فیله مرغ و هویج رو بذارید با کمی آب و نمک و ادویه بپزه. وقتی پخت مرغ رو ریش ریش کنید و هویج رو هم ریز رنده کنید. همه این ها رو با هم مخلوط کنید و خامه رو هم اضافه کنید و خوب هم بزنید. هر ادویه دیگه ای هم که دوس داشتین اضافه کنید!

سیب زمینی ها رو تو سینی فر بچینید. از این مواد بریزید تو گودی سیب زمینی ها و روش هم کمی جعفری خرد شده بپاشید.  (تو عکس اولی هنوز نیمی از قایق ها پنیر ندارن)

سینی رو بذارید تو فر. گریل رو هم روشن کنید. بذارید یه ١٠ دقیقه یا تا وقتی پنیر آب و کمی برشته شد تو فر بمونه.

 گرم سرو کنید.

(١) توی قایق رو با هر چیزی که دوس داشتین می تونین پر کنید. مثلاً گوشت چرخ کرده و قارچ و فلفل دلمه ای یا هر چیز دیگه ای که فکر می کنید خوشمزه میشه!

(٢) سیب زمینی ها حتماً باید قطور باشن (حالت له شده نباشه) تا بتونید توش رو خالی کنید و در عین حال بشه روی سینی فر نگهشون داشت.

(٣) وقتی توی سیب زمینی ها رو خالی می کنیم یه مقدار اضافات داره (از محلی که خالی شده یه مقدار سیب زمینی نسبتاً خام باقی می مونه.) برای جلوگیری از اسراف اونا رو می تونید نگه دارید باهاش کوکویی چیزی درست کنید! چشمک 

نوش جان! قلب


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: آشپزی


تاريخ : ۱۳٩۳/۸/۱٥ | ۱۱:۳٤ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.