آموزش ادامه مطلب.................


مواد لازم:

آرد سفید: 750 گرم

آرد نخودچی: 250 گرم

روغن جامد: 500 گرم

پودر قند الک شده : 500 گرم

هل ساییده الک شده: 2 ق چ

روغن و پودر قند و هل را با هم میزنیم تا سفید و حجیم شود. مخلوط آردها را اضافه کرده ورز می دهیم تا خمیر جمع شود . بعد خمیر را بین دو لایه نایلون به ضخامت حدود 7 میلی متر باز کرده کاتر ظریف می زنیم. روی شیرینی ها را با زعفران آبکرده و تخم خرفه تزیین میکنیم. در فر 175 درجه سانتیگراد به مدت 20-15 دقیقه طبخ می کنیم.
این خمیر احتیاج به ورز زیادی نداره و به راحتی جمع میشه. بعد از خارج کردن از فر هم بهتره صبر کنیم تا شیرینی ها خنک بشن و بعد از سینی جداشون کنیم.

نکته:

شیرینی خوشمزه و خیلی راحتیه من دو سوم روغن دستور رو روغن قنادی و یک سومشو روغن لادن زدم روی شیرینها رو هم با نسکافه که با زرده تخم مرغ مخلوط شده روکش کردم و با کاکائویی غلیظ هم بعضی شیرینهای رو تزیین کردم .
در کل این شیرینی نکته خاصی نداره یک چیزی بین نخودچی و بهشتیه من 24 ساعت هم بهش استراحت دادم البته اجباری چون وقت درست کردنشو نداشتم یک شب خمیرشو گرفتم شب بعد پختمشون


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: شیرینی


تاريخ : ۱۳٩۳/۸/۱۸ | ٩:٤٥ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.