این کیک مزه ی خوبی داره امیدوارم بپزیدولذت ببرید

شرمنده یادم شد از کیک کامل عکس بگیرمافسوس

حالا بافتشو ببینینلبخند

آموزش ادامه مطلب.............


موادلازم:

تخم مرغ 2 عدد
شکر دو ق غ
روغن مایع نصف لیوان
3-4 لیوان شیره انگور
ابگرم ا-4 لیوان
بکینگ پودر یک ق چ
ارد 2لیوان


تخم مرغ و روغن و شکر رو باهم مخلوط میکنیم و با همزن میزنیم تا رنگش روشن بشه .


فر رو روشن میکنیم با درجه 160 سانتیگراد .
حالا ابگرم رو به شیره اضافه میکنیم و بعد به مواد کیک اضافه میکنیم و خوب میزنیم تا کف کنه .



ارد و بکینگ پودر رو باهم مخلوط میکنیم و الک میکنیم .
حالا ارد و کم کم به مواد کیک اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم تا یکدست بشه.
قالب مورد نظرمون رو کاغذ روغنی پهن میکنیم و مواد رو تووش میریزیم .



در فر گرم شده قرار میدیم با 180 درجه سانتیگراد به مدت 1ساعت .
نوش جان. 

نکته:

این کیک بافت خیلی پوکی نداره ولی خمیری شکل نیست بافت فشرده ای داره ...
طعم شیره تووش کاملا مشخصه خوب کیک شیره انگور
اگه شیرین دوست دارید میتونید شکرش رو بیشتر کنید ...
اینم عکس پرسنلیش تا بافت کیک رو ببینید ...



امیدوارم لذت ببرید از طعم خوبه این کیک


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها:


تاريخ : ۱۳٩۳/۸/۱٩ | ٧:٥٠ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.