این حلوا رو پختم و از مزه متفاوتش خیلی خوشم اومد...ترش و شیرین! البته من با شیره انگور درست کردم .. مطمئنا با شیره خرما کاملا شیرین میشه


آموزش ادامه مطلب...........


مواد لازم:

آرد: 2 پیمانه

روغن یا کره: سه چهارم پیمانه (من روغن حیوانی و محلی داشتم)

شیره انگور: 1 و نیم پیمانه

گلاب: نصف پیمانه

زعفران حل شده

هل آسیاب شده

طرز پخت:

آرد رو الک کردم و توی تابه (یا دیگ) تفت دادم..خوب هم می زنیم تا بوی خوش آرد بلند بشه و یکم تغییر رنگ هم بده...نباید بوی خامی بده آرد...وقتی خوب سرخ شد بازم الک کردم و برگردوندم به تابه ، روغن یا کره رو که آب کرده بودم بهش اضافه کردم و بازم هم زدم تا کاملا روغن جذب آرد بشه

شیره انگور رو بهش اضافه کردم..بهتره کم کم بریزین ..

همونجور روی حرارت ملایم تند تند هم زدم تا یکم از روونی دربیاد..هل و زعفرون و گلاب رو هم اضافه کردم و بازم تند هم زدم

دیگه گاز رو خاموش کردم و حلوا رو گذاشتم پایین و همچنان هم زدم

این حلوا مثه بقیه حلواها از ظرف جدا نشد و کشدار بود...مثه انگشت پیج

توی ظرف ریختم و با قاشق چرب روش طرح انداختم و تزیین کردم

مزه خیلی متفاوتی داشت و همه دوست داشتن...ترش و شیرین و مهم تر از اون یه حلوای سالم..نمی دونم همه شیره انگورها به ترشی می زنن یا نه..مال من که اینجوری بود برام از آذربایجان آورده بودن

اگه به جای شیره انگور از شیره خرما استفاده کنین کاملا شیرین میشه

نکته:اگر می خواهید سفت تر بشه وبرش بزنید حتما میزان آرد رو زیاد کنید من طبق همین دستور درست کردم وحلوام کشدار بود واز ظرف جدا نشد که برش یزنمبازنده


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: حلوا


تاريخ : ۱۳٩۳/۸/۱٩ | ۸:٠۱ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.