آموزش ادامه مطلب...........

 


آرد:600گرم

پودر شکر:500گرم

کره:350گرم(یا نصف کره و روغن صاف)

وانیل:1/4ق چ

پودر هل:1ق چ

زنجبیل:2ق چ

پودرکاکائو:2ق س

دارچین:2ق س

زعفران دمکرده غلیظ:2ق س

آرد را در تابه ریخته روی حرارت ملایم تفت داده تا خامی آرد گرفته و عطرش بلند شود.دقت کنید

که رنگ آرد نباید تغییر کند(من نیم ساعت روی حرارت خیلی کم تفت دادم.)سپس از روی حرارت

برداشته میگذاریم سرد شود بعد از الک رد میکنیم.

کره و پودرشکرالک شده+وانیل+پودر هل و زنجبیل راافزوده و مخلوط میکنیم.(خمیر انسجام کافی

ندارد)



خمیررااز چرخ گوشت رد میکنیم.(رنگ خمیر بعد از چرخ کردن روشن میشه)



مواد را 3قسمت کرده یک قسمت را با پودر کاکائو ودارچین مخلوط کرده و قسمت دیگر را با

زعفران دمکرده و بقیه مواد را سفید نگه میداریم.

(من مواد رو به 3قسمت مساوی تقسیم نکردم قسمت سفید رو بیشتر گرفتم چون اگه

وسط کار یکی از خمیرای رنگی کم اومدخمیر سفید رو میشه با کاکائو و زعفرون رنگی کرد اما

خمیر کاکائویی رو نمیشه زرد کرد)

مواد را دوباره از چرخ عبور داده(اول قسمت سفید بعد زعفرانی و درآخر هم خمیر کاکائویی)

خمیر زعفرانی بعد از چرخ کردن منسجم نیست.



با افزودن کمی کره به خمیر آنرا نرم میکنیم.

حلوای سفید را به ضخامت 2-3میل بین دو ورق کاغذ روغنی باز میکنیم.

دو حلوای دیگر(زرد و قهوه ای )راجداگانه به ضخامت 1سانت باز و به صورت نوارهای بلند به عرض

1سانتی متربرش می دهیم.





قسمت وسط حلوای سفید را با برس آب یا گلاب زده یکی از نوارهای قهوه ای را به کمک کاردک

بلندکرده در قسمت مرطوب شده گذاشته کنارش حلوای زعفرانی و مجدد حلوای قهوه ای و با

برس روی 3رنگ حلوا را مرطوب میکنیم.



ردیف دوم را برعکس ردیف اول (زرد قهوه ای زرد)رویش قرار میدهیم.



ردیف سوم هم مخالف ردیف دوم(قهوه ای زرد قهوه ای)



اطراف خمیر را با برس مرطوب و خمیر سفید را با کمک کاغذ روغنی دورش میپیچیم.





حلوا را بعد از یک ساعت به قطعات 1سانتی متری برش میزنیم.


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: حلوا


تاريخ : ۱۳٩۳/۸/٢٢ | ۱۱:۳٦ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.