تصویریشو ببینید:

اول ماسوره شکوفه رو توی قیف میذاریم.
این ماسوره میتونه شکوفه باز یا 2D یا امثالهم باشه.
قیف رو کاملا عمود بر کار نگه میداریم و یه شکوفه میزنیم ولی حلوا رو ازش جدا نمیکنیم:



آموزش ادامه مطلب..........


در جهت عقربه های ساعت از نوک شکوفه(قسمتی که قیف رو جدا نکردیم و هنوز عمود هست)قیف رو میچرخونیم دور شکوفه ای که زدیم:



یک دور که دور شکوفه اولیه زدیم قیف رو از حلوا جدا میکنیم و تمام:



حلوای من چون داشتم چند نمونه رو دست تنها عکس میگرفتم ،سرد شده بود و آخرش دالبر شدحلوا ولرم باشه خیلی عالی و تمیز در میاد.

در نتیجه...

 

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: تزیین کیک با ماسوره , حلوا


تاريخ : ۱۳٩۳/۸/٢٤ | ۸:٢۱ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.