[تصویر:  60943867292061401958.jpg][تصویر:  60943867292061401958.jpg]

برای دیدن دستور به ادامه مطلب ................


مواد لازم:
پودر نرم و الک شده ی نخودچی یک کیلو
آرد برنج 80گرم (برای انسجام)
پودر قند بسیار نرم نیم کیلو
روغن جامد 500گرم
هل به میزان لازم
خلال پسته برای تزیین به میزان لازم



ابتدا روغن را آب کرده وبگذارید تا سرد شود وپودر قند را با روغن خوب مخلوط کرده و با هم زن برقی خوب بزنید ،تا کاملا روشن وکشدار شود.

سپس آردبرنج را اضافه کرده و2الی 3دقیقه هم بزنید،هل و آرد نخودچی را به تدریج به مواد اضافه می کنیم

در این مرحله خمیر خیلی انسجام نداره ،وبهترین کار اینه که خمیر را 2بار چرخ کنیم وحالا خمیرانسجام داره وبسیار لطیف است ونیاز به استراحت ندارد

خمیر آن را با وردنه روی سطح صافی به قطر یک سانتی متر پهن کرده و قالب بزنید، ورویش را با خلال پسته تزیین کنید.

سپس سینی فر را با روغن جامد چرب کرده وشیرینی ها را بچینید

سپس داخل فر در طبقه وسط قرار داده وبا حرارت160 درجه به مدت 15 الی 20 دقیقه قرار دهید و

پس از پخته شدن بگذارید کاملا سرد شده و درون شیرینی خوری بچینید.


[تصویر:  33398903532550488807.jpg][[تصویر:  40751638865746986424.jpg]

[تصویر:  60943867292061401958.jpg][تصویر:  60943867292061401958.jpg]


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: شیرینی


تاريخ : ۱۳٩۳/٥/٢۸ | ٢:٠٥ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.