رولت ماست و اسفناج

[تصویر:  330706_724.jpg]

لطفا ادامه مطلب............


مواد لازم

• ۲۵۰ گرم اسفناج

• ۲ عدد تخم‌مرغ

• ۱ قاشق سوپ‌خوری آرد سفید

• ۵۰ گرم ماست چکیده

• ۸۰ گرم گردو

• ۱ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون

• نمک و فلفل به میزان لازم

• مقداری کاغذ روغنی

• مقداری زرشک و مغز گردو برای تزئین


طرز تهیه

1. اسفناج را بشویید و ریز خرد کنید. آنها را بدون آب در قابلمه‌ای بریزید و بخارپز کنید.

2. گردو را آسیاب کنید و کنار بگذارید. اسفناج‌های پخته را در روغن زیتون کمی تفت دهید و کنار بگذارید تا خنک شوند.

3. در یک ظرف تخم‌مرغ‌ها، آرد و نمک و فلفل را ریخته و با همزن خوب بزنید. اسفناج خنک‌شده را با مواد بالا مخلوط کنید.

4. ته یک ظرف پهن و کوتاه مثل سینی را کمی چرب و کاغذ روغنی پهن کنید. مواد رولت را روی کاغذ بریزید و صاف کنید. فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. بعد از کمی گرم شدن ظرف را در فر بگذارید تا به مدت حداکثر ۱۰ دقیقه بپزد. نکته: وقتی ظرف محتوی اسفناج و تخم‌مرغ را در فر می‌گذارید بهتر است دائم آن را نگاه کنید، چون پخت زیادی لازم ندارد، در حدی در فر باید بماند که تخم‌مرغ‌ها خودشان را بگیرند.

5. بعد از پختن رولت و خنک شدن آن را روی کاغذ روغنی بزرگ‌تری برگردانید و با کمک کاغذ به شکل لوله‌ای دربیاورید. حالا رولت شما شکل واقعیش را پیدا می‌کند. رولت را در یخچال به مدت سه تا چهار ساعت قرار دهید تا کاملا فرم بگیرد.

6. بعد از درآوردن رولت از یخچال کاغذ را از دور آن باز کرده و رولت را در ظرف موردنظر قرار دهید.

7. با ماست چکیده روی رولت اسفناج را پوشش دهید و روی ماست را با گردوی آسیا‌ب‌شده بپوشانید. برای تزئین می‌توانید از مغز گردو و زرشک هم استفاده کنید. در هنگام سرو کردن رولت را برش‌های عرضی بزنید.


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: پیش غذا


تاريخ : ۱۳٩۳/٦/۱٠ | ۸:٢٩ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.