[تصویر:  90142389886151293667.jpg]

ادامه مطلب.............


شیرینی پفکی نارگیلی

 
مواد لازم :
۱ ـ پودر نارگیل 250 گرم
۲ - شکر 200گرم
۳ـ سفیده تخم مرغ 4عدد
4 ـ آبلیمو یک ( ۱ ) قاشق چایخوری
5 ـ پودر پسته برای تزئین به مقدار لازم
6 ـ آرد برنج 4قاشق مرباخوری
طرز تهیه :
ابتدا پودر نارگیل را مقداری آسیاب می کنیم وکنار می گذاریم.
سفیده ها را با همزن برقی هم زرده تا سفت شود به صورتی که جای همزن روی سفیده باقی بماند.
مرحله بعد شکر را اضافه می کنیم وآن را روی ظرف آب جوش قرار می دهیم وبا قاشق مواد را هم می زنیم تاشکر حل شود.(روش بن ماری)
وآن راازروی حرارت غیر مستقیم بر می داریم
وپودر نارگیل وآردبرنج وابلیمو راکم کم مخلوط کرده وبا قاشق هم میزنیم تا یکدست شود.
سینی فر را چرب می کنیم(می توانیم از کاغذ روغنی هم استفاده کنیم)
وبعد درون قیف می ریزیم وازهر ماسوره ای که خواستیم در می آوریم ورویش را با پودرپسته تزیین می کنیم
نکنه(اگر خمیرشل بود کمی آردبرنج اضافه می کنیم واگر سفت بود سفیده تخم مرغ راباشکر هم زده واضافه می کنیم)

شیرینی ها را حتما بگذارید سرد شود بعد درون شیرینی خوری بچینید.

فر را ازقبل گرم کرده وبا170درجه درطبقه وسط و10الی15 دقیقه می باشد

[تصویر:  01581031481118482339.jpg]

[تصویر:  95908247172923116539.jpg]
[تصویر:  90142389886151293667.jpg]

موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: شیرینی


تاريخ : ۱۳٩۳/٥/٢۸ | ٢:۳۳ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.