[r/][تصویر:  04249556928413446565.jpg]

برای دیدن دستور ادامه مطلب...........


شیرینی برنجی,مخصوص عید نوروز

آردبرنج:1کیلو
روغن جامد:450گرم
پودرشکر:350گرم
تخم مرغ:3عدد
گلاب:1استکان متوسط
پودرهل یا اسانس هل مقداری
پودرخرفه مقداری برا تزیین
ابتدا روغن جامد وپودرقند را حدود15دقیقه خوب میزنیم تاسفیدشود وسپس تخم مرغه رااضافه کرده و5دقیقه دیگر می زنیم .

آردبرنج را با الک سیمی کم کم اضافه میکنیم وپودر هل را نیز اضافه کرده وبا دست حسابی ماساز میدهیم وکم کم گلاب را هم

اضافه می کنیم وخمیر را ورز می دهیم تا صاف ویکدست شود وبعد خمیر را داخل پلاستیک می گذاری تا 24ساعت

استراحت کند .
ومی توانیم خمیر را 3تقسیم کنیم وبا زعفران وکاکائو و قسمت دیگر ساده باشد.

از خمیر ب اندازه گردو برداشته ورویش را مهر میزنیم وپودر خرفه میریزیم.

وسینی فر را چرب کرده ودر فر با 170درجه و15 دقیقه می گذاریم تا بپزد.

در ضمن بگذارید سرد شود ....

من با این دستور پختم


[][تصویر:  87326902583987568130.jpg][


[r/][تصویر:  04249556928413446565.jpg][L

موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: شیرینی


تاريخ : ۱۳٩۳/٥/٢۸ | ٢:٤۸ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.