[ir/][تصویر:  79797064952774873325.jpg]

برای دیدن ادامه مطلب........


شیرینی گردویی خانگی شیرینی مخصوص عید

زرده تخم مرغ :6عدد
مغز گردو:300 گرم
پودر قند 150 گرم
وانیل:1چهارم قاشق مرباخوری
پودر پسته برا تزیین ( مثل من یادتون نشه)

مغز گردوها رو به صورت نخود کوچک ریز کرده وآماده میکنیم

زرده تخم مرغ،پودر قند،وانیل را در ظرفی بریزید وبا هم زن برقی آنقدر بزنید تا به صورت زرد کم رنگ درآیدومایع غلیظ وکش دار شود

وبعد مغز گردوها راکم کم به مایع اضافه کرده وبا قاشق هم می زنیم

کف سینی را چرب کرده وبا قاشق مربا خوری گلوله های کوچک تر از گردو درست میکنیم ومیچینیم ورویش را با پودر پسته تزیین می کنیم

نکته:اگر خمیر سفت بود1عدد زرده تخم مرغ را هم زده ومخلوط میکنیم و اگر شل بودمغز گردو اضافه می کنیم

دمای فر 160درجه و15دقیقه طبقه وسط فر

[/][تصویر:  99836006537813590425.jpg][L


][تصویر:  79797064952774873325.jpg][/


 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: شیرینی


تاريخ : ۱۳٩۳/٥/٢۸ | ٢:٥٥ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.