نون دارچین پیچ

آموزش ادامه مطلب...........


مواد لازم

آرد.....به میزان لازم(9پ)
خمیر مایع.....2ق غ خ
کره یا روغن مایع.....1/2پ
وانیل.....نصف ق چ خ
آب یا شیر....1پ
تخم مرغ.....1عدد
ماست.....نصف پ
شکر.....4ق غ خ



طرز تهیه

1-مایع خمیر و شکر را مخلوط و در 1پ آب یا شیرولرم ریخته و تا 20 دقیقه رویش را میپوشانیم.
2-روغن ,وانیل,تخم مرغ را مخلوط بعد مایع خمیر را هم افزوده و مخلوط میکنیم.
3-کم کم آرد را به مواد مایع اضافه و ورز میدهیم تا حدی که به دست نچسبد.
4خمیر را کنار گذاشته تا 3یا4 ساعت یا بیشتر تا 2برار شود.(در یخچال هم میتوان قرار داد تا تخمیر آرام صورت گیرد)
5-بعد خمیر را پهن و برای پیراشکی ,پیتزا,شیرمال,شیرینی دانمارکی,و....استفاده میشه ...
برای اکثر غذاهایی که نیاز به خمیر داره از این خمیر استفاده میکنم.
آزمونشو پس داده


ریزه کاری....


1-پیمانه های گفته شده در مواد لازم برابر 100گرم میباشد
2-میشه خمیررو چند برابر تهیه و به چانه های یکسان تقسیم و در پلاستیک پهن و در یخچال فریز کرد
3-میزان شکر در مواد اولیه بستگی به استفاده خمیر در غذاهای مختلف دارد
4-خمیر معمولا در 30 دقیقه پخته میشه که البته بستگی به دمای فر ها داره که متفاوت هستن..
 
 
نون دارچین پیچ
خمیر رو به قطر1سانت نوار مانند پهنش کردم و مقداری کره روی خمیر مالیدم، بعد مخلوطی از شکر و دارچین وگردو رو روی خمیر ریختم و خمیر رو رول کردم..ودر فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه سانتیگرادبه مدت 30دقیقه زمان دادم تا اینکه پخته و طلایی شد...

ریزه کاری
1اگر خمیرتون کم شکر باشه بهتر پف میکنه نونتون، ومیتونید شیرینی
نون رو با مواد میانی جبران کنید(میزان شکر مواد میانی به میرانی هستش که خودتون میپسندید)
2به سلیقه خودتون خمیر رو به هر شکلی دوست داشتید شکل بدید..
 
 
دستور از دوست خوبم:مونس

موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: نان ها , کیک وتزیین


تاريخ : ۱۳٩۳/٧/۱ | ٩:٥٥ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.