آموزش ادامه مطلب................

مواد لازم:

شیر: 1 لیوان
بستنی شکلاتی: 1 لیوان
پودر کاکاءو: 2 ق غ
شکر: 2 ق غ
پودر ژلاتین: 2 ق غ

پودر ژلاتین را در نصف لیوان شیر داغ حل میکنیم بعد شکر، شیر، پودر کاکاءو وبستی آب شده روهم مخلوط کرده و ژلاتین حل شده را به آن می افزاییم. مواد را داخل قالب ریخته و 3-2 ساعت در یخچال میگذاریم.
 
واینم ببینید:
 
سبک جدیدی از دسر شکلاتی

(دسر شکلات و خامه)

دیروز باز دسر شکلات درست کردم اما این بار با خامه..نتیجه کار هم جالب شد! دسرم خود به خود 3رنگ شد و خیلی هم خوشمزه:

مواد لازم برای قالب سایز بزرگ:

شیر: 3 لیوان
خامه: 1 لیوان
شکر: 6 ق غ
پودر کاکایو: 5 ق غ
شکلات(دارک) تلخ تخته ای آب شده : 4 ق غ
ورق ژلاتین: 8 ورق بزرگ

ژلاتین رودر آب سرد خیس کردم تا نرم بشه و بعد در 2 ق آب جوش حل کردم. شیر رو روی حرارت میذاریم و گرم که شد شکر ، پودر کاکایو و شکلات تلخ تخته ای آب شده رو هم اضافه کرده تا در شیر حل بشن. بعد نوبت ژلاتین هست. بعد ظرف رواز روی حرارت برداشته و کمی که خنک شد خامه را هم اضافه میکنیم و تند هم میزنیم. مایع را داخل قالب ریخته و 3-4 ساعت در یخچال قرار میدهیم تا ببندد.
 
 
 
ممکنه دوستان مشکل تهیه ژلاتین پودری رو رداشته باشن...راه حلش جایگزینی ژلاتین ورقه ای هست :



نکاتی برای تهیه این دسر با ورق ژلاتین:


یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین 4 گرم و یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین معادل 5/7 گرم می باشد.

•هر ورق ژلاتین بزرگ معدل یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین است.(از نظر وزنی هر دو 4 گرم هستند)
• هر دو ورق ژلاتین بزرگ را می توان معادل یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین در نظر گرفت (حدود 8 گرم).
• هر دو ورق ژلاتین کوچک معادل یک قاشق مربا خوری پودر ژلاتین است (4 گرم)
• 4 ورق ژلاتین کوچک معادل یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین است (8 گرم)
• 6 ورق ژلاتین کوچک معادل 3 قاشق مرباخوری پودر ژلاتین است (12 گرم )


پس با احتساب فرمول بالا، دسر ما با رسپی آخری به 6 ورق ژلاتین نیاز داره....اول ورقه های ژلاتین رو در آب سرد به مدت 5 دقیقه خیس میکنیم تا نرم بشن، بعد آب اونها رو گرفته و 2 ق غ آب جوش به راحتی حل میکنیم. و بعد ژلاتین حل شده رو به بقیه مواد اضافه میکنیم ....

موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: دسر


تاريخ : ۱۳٩۳/٧/۱۱ | ۸:٤٩ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.