ادامه مطلب لطفا..................


پودینگ بسیار راحت و البته خیلی خوشمزه میشه برای افراد مبتدی مثل خودم هم عالیه

 به دسر سنتی هم می خوره خوب هم بر می گرده

مواد لازم:

شکر ---5قاشق غذاخوری

نشاسته---2قاشق غذاخوری

شیر---1و1.2لیوان یکی ونصف لیوان

گلاب---دلخواه 1.2 استکان

وانیل 1/8قاشق چای خوری

زعفران یا کاکائو دلخواه هر کدوم رو خواستین تنها بریزین یا زعفران یا کاکائو
طرز تهیه:
نشاسته را در کمی اب سرد یا گلاب حل کنید و بعد شیر و شکر را اضافه کنید و روی حرارت هم بزنید تا مثل حریره شود نه شل نه خیلی سفت در آخر وانیل یا کاکائو یا زعفران در آن بریزید و خاموش کنید در قالب ریخته و در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد
من توش پودر نارگیل هم ریختم چون عاشق پودر نارگیلم

 ............................................................................................................

این پودینگ خیلی خوشمزه هست امیدوارم شما هم درست کنین من مواد رو 3 برابر کردم وقتی درست شد نصفش رو توی ظرف مورد نظرم ریختم و نصف بقیه رو بهش کاکائو زدم و توی ظرفم ریختم توی این یکی اصلا پودر نارگیل نریختم خیلی خوشمزه شده بود
اخری چون قالب رو قبلش توی فریزر نذاشتم چسبید بهش و بر نگشت دومی هم با دعا برگشت کلی ذوق کردم




 

قلق بیرون اومدن از قالب رو خودمم نمی دونم چی میشه گاهی خوب و گاهی بد میشه فکر کنم اگه یکم بیشتر بجوشه و یکم مایع سفت تر بشه انسجام بعدش هم خوب میشه البته به نشاسته هم بستگی داره
اگه یکمم ظرف رو چرب کرد یا مثل ژله توی فریزر گذاشت اینم جواب میده


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: دسر


تاريخ : ۱۳٩۳/٧/۱۱ | ۱٠:۱٩ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.