ادامه مطلب لطفا..................

مواد لازم
نشاسته ذرت 4 قاشق سوپخوری
شکر 4 قاشق سوپخوری
شیر سرد 2 لیوان
پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری

در یک قابلمه نشاسته ذرت ،شکر،پودر کاکائو را مخلوط میکنیم سپس شیر را به آرامی و کم کم اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا آرد گلوله نشود .قابلمه را روی حرارت ملایم میگذاریم .باید مرتب هم بزنیم (یک لحظه غفلت= گلوله شدن آرد) بعد از جوش آمدن شیر ،مواد شروع به سفت شدن میکند در این زمان باید با قدرت هم بزنید تا به غلظت فرنی برسید.
بعد مواد را در ظرفی که میخواهیم سرو کنیم میریزیم و در یخچال قرار میدهیم.

نکته ها:
بعد از اینکه مواد به غلظت فرنی رسید ،میتونیم بذاریم کمی خنک بشه و 1 قاشق خامه هم اضافه کنیم البته اگر ر*ژ*ی*م ندارید
اگر دیدید که مواد داخل قابلمه خیلی سفت و غلیظ شده می توانید باز هم شیر اضافه کنید.
کل مدت تهیه این دسر از 15 دقیقه کمتر است
بسیییییور بسیییییور خوشمزه هست
 
نکته:
 
اگه نشاسته ذرت رو کم تر بریزید پودر کاکائو رو بیشتر هات چاکلت(شوووکوووولات) خوشمزه ای میشه.داغ داغ سر بکشید
 
 
 
نکته:
میتوانید به دسرمقدار کمی هم  کره و وانیل اضافه کنید(در حین پخت) 
 
واما...........
بازم پودینگ..راحت و بی دردسر
مابین پودینگ رولت آماده گذاشتم..بیسکویت هم بذاریدخوشمزه میشه
 

 
 

موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: دسر


تاريخ : ۱۳٩۳/٧/۱۱ | ۱٠:٤۱ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.