ادامه مطلب لطفا...................


مواد لازم لایه اول (قهوه)

نشاسته ذرت 3 قاشق سوپخوری
شکر 70 گرم یا 5 ق س
شیر 300 میلی لیتر
زرده تخم مرغ 1 عدد
کره 35 گرم
پودر قهوه یا نسکافه 1قاشق سوپخوری
آب جوش 1/4قاشق چایخوری


مواد لازم لایه دوم (وانیلی)

نشاسته ذرت 3 قاشق سوپخوری
شکر 70 گرم یا 5 ق س
شیر 300 میلی‌لیتر
زرده‌تخم‌مرغ یک عدد
کره 35 گرم
وانیل 1/4قاشق چایخوری


مواد لازم لایه سوم (شکلاتی)

نشاسته ذرت 3قاشق سوپخوری
شکر 70 گرم یا 5 ق س
پودر کاکائو یک و نیم قاشق سوپخوری
شیر 300 میلی‌لیتر
زرده تخم‌مرغ یک عدد
کره 25 گرم

طرز تهیه

برای آماده کردن لایه اول، ابتدا نشاسته ذرت، شکر، شیر سرد را در داخل ظرف مناسبی با هم مخلوط کرده و روی شعله ملایم قرار می‌دهیم. زرده تخم‌مرغ را اضافه کرده و مرتب هم می‌زنیم تا مواد غلیظ شود و به جوش آید، پس از دو تا سه دقیقه جوشیدن و غلیظ شدن، ظرف را از روی شعله برداشته و کره را افزوده و سریع هم می‌زنیم تا کره ذوب شود. قهوه یا نسکافه را در آب‌جوش حل کرده و به کرم افزوده و خوب مخلوط می‌کنیم، مواد را کنار گذاشته تا کمی خنک شود. لیوان مناسبی را انتخاب کرده و یک سوم آن را با کرم قهوه پر کرده، روی میز کوبیده تا سطح آن صاف شود.
لایه دوم را مانند لایه اول عمل کرده و در آخر وانیل را اضافه می‌کنیم و آن روی لایه اول ریخته، سطح آن را صاف می‌کنیم و
لایه سوم را مانند دو لایه قبلی نشاسته ذرت، شکر، شیر، پودر کاکائو را مخلوط کرده روی حرارت می‌گذاریم تا غلیظ شود، بعد از روی شعله برداشته کره را اضافه می‌کنیم تا یک‌دست شود، پس از خنک شدن روی لایه دوم قرار می‌دهیم. لیوان‌ها را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم تا کاملا خنک و سفت شوند. هنگام سرو با خامه، شکلات یا میوه تزیین کرده یا می‌توان از ترافل‌های رنگی برای تزیین استفاده نمود.
منبع:از مجله آشپزی

نکته"
من برای لایه اول:از ابتدا پودر نسکافه رو به مواد اضافه کردم.(پودر نسکافه و شکرو نشاسته ذرت رو باهم مخلوط و بعد به شیر اضافه کردم و گذاشتم رو حرارت)







اگر بگذارین شیر کمی بیشتر قل بزنه در نهایت بعد از خنک شدن در یخچال میتونید بصورت قالبی پودینگ رو از ظرف جدا کنید
من هر بار مواد که به اندازه فرنی که خودشو گرفت از رو گاز برداشتم..
داخل لایه دوم پودر نارگیل هم اضافه کنید خوشمزه میشه.

نتیجه نهایی کار


 
 
.......................................................................
 
بازم پودینگ.
اینبار زعفرانی و وانیلی

برای سرو در این دو ظرف و هر مزه اش...1و1/4 پیمانه شیر..1عدد زرده تخم مرغ...4 ق س شکر...1 ق س کره.. 2 ق س نشاسته ذرت...وانیل نصف ق چ...زعفران هم چشمی اضافه کردم
اگر شیرین تر خواستین میتونید 2 ق س شکر اضافه کنید ولی دیگه خیلی شیرین میشه
 

موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: دسر


تاريخ : ۱۳٩۳/٧/۱۱ | ۱٠:٥٥ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.