ا دامه مطلب لطفا...............


.از روی دستور العمل پشت قوطی: ( این روش رو تایید شده هست)

شیر 500 میلی لیتر (2 پیمانه)
پودر کاسترد 2 ق غ (25 گرم)
شکر 2 ق غ سر پر

پودر کاسترد را با 2 ق غ از شیر خوب مخلوط میکنیم، بقیه شیر را با شکر روی اجاق میگذاریم تا داغ شده و بجوشد، سپس مخلوط شیر و پودر کاسترد را داخل آن ریخته و خوب به هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ و یکدست شود؛ اگر میخواهید به عنوان سس شیرین و داغ استفاده کنید همان موقع سرو کنید در غیر اینصورت در ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال بگذارید تا ببندد،برای یک سرو مطلوب بهتر است یک شب در یخچال بماند.

نکته: من همیشه یک مقدار از شیر داغ را روی ظرف مخلوط کاسترد و شیر ریخته و خوب به هم میزنم بعد این مخلوط را با شیر داغ قابلمه مخلوط کرده و هم میزنم تا غلیظ و یکدست شود.

. تهیه کرم کاسترد بدون استفاده از پودر کاسترد:


مواد لازم :
شیر ........2 لیوان
نشاسته ی ذرت .......2 ق غ
شکر ........1/3 لیوان
تخم مرغ 2 ..... عدد
شیر سرد ونشاسته ی ذرت رو خوب مخلوط کرده +شکر روی گاز خوب هم می زنیم
تخم مرغ ها رو باهم زده تا خوب مخلوط شوند کمی مایه ی قبلی رو 2 ق اضافه کرده به قبلی اضافه می کنیم بعد در ظرف جا کرده تزیین می کنیم البته کمی زعفران هم به دلخواه است

اینم دسر کاستارد دو رنگ و ژله ی

 

 اول ژله ی پرتقال رو درست کردم گذاشتم بک ساعت تو یخچال تا ببنده
بعد روی ژله یه لایه بیسکوییت پتی بوره و بادوم خورد شده ریختم البته بادوما یه جوری بود که زیره دندون میومد بعد کرم کاستارد رو با یکم پودر کاکائو درست کرد روش دادم دوباره گذاشتم تو یخچال خودشو بگیره و دوباره روش بادوم و بیسکوییت ریختم و آخره کار هم کرم کاستارد معمولی روش دادم و گذاشتم تو یخچال
واسه وقتایی که از چیز کیک بیسکوییت و ژله میمونه عالیه و خیلی راحت و خوشمزه
آها راستی بین لایه کاستارد کاکائویی و ساده همراه بیسکوییت بادوم چند تیکه انبه ی رسیده و شیرین هم گذاشتم

 نکات کلی برای همه ی روش ها:

نکته1: همیشه کرمها و همه ی دسرهایی که به شکل کاسترد و فرنی هستند را به این صورت عمل میکینم که پس از ریختن در ظرف مورد نظر با یک پلاستیک فریزر کل سطح روی کرم را میپوشانم ، یعنی کاملا چسبیده به سطح کرم، نه روی ظرف! در این حالت کرم (کاسترد،فرنی) رویه نمی بندد و یکدست میشود.

نکته2: برای استفاده برروی کیک و ... نیاز به گذاشتن در یخچال ندارید و باید مانند سس کاسترد عمل نموده و قبل از بسته شدن روی کیک بریزید یا بین لایه های کیک قرار دهید.

نکته3: برای داشتن کاسترد کاکائویی کافیست پودر کاکائو را با پودر کاسترد مخلوط کنید؛ یا برای داشتن انواع طعمها و رنگها کافیست آنها را به مخلوط اضافه کنید.

نکته4: من از سوپر مارکت کاسترد تهیه کرده ام و تا آنجایی که میدانم همه ی سوپر ها دارند ،از لوازم قنادی هم میتوانید تهیه کنید،مارک پودر کاسترد tiara (تیاری) هست و مارک دیگه ای هم هست به نام MOIR'S .

نکته5: اگر از روش 1 استفاده نکردید می توانید با استفاده از همزن دستی به نتیجه سریعتر و مطلوبتر - در یکدست شدن مخلوط - دست پیدا کنید.
میتونید از شکلات ،اسانس لیمو یا پرتغال یا طعم های دیگه برای این کرم استفاده کنید.


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: دسر


تاريخ : ۱۳٩۳/٧/۱۳ | ۳:٥٠ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.