پودر کاکائو 1 قاشق غ

پودر نسکافه 1 قاشق غ

شکلات تخته ای تلخ 50 گرم

آب جوش 1/4 پیمانه

کره 1 قاشق غذاخوری

شکر 3/4 پیمانه ( میزان شکر رو کم و زیاد می تونین بکنین ، بسته به تلخی پودرکاکائو و شکلاتتون داره)... من از پودر شکر استفاده کردم

تمام این مواد رو در یک شیرجوش کوچیک روی حرارت ملایم قرار داده تا زمانیکه یک دست شود

این مقدار برای کاور یک کیک 17 سانتی مناسبه
برای کیک 22 یا 23 حداقل یک و نیم برابر دستور رو می خواد

از این سس برای روی بستنی، کیک و یا هر دسری میشه استفاده کرد.


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: سس , دسر , کیک وتزیین


تاريخ : ۱۳٩۳/٧/۱۳ | ٤:۱٥ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.