شیرینی نعلی

 
ادامه مطلب لطفا..................... 

مواد لازم :
.................................................. ..

کره یا روغن جامد ................70 گرم

پودر قند.............................50 گرم

تخم مرغ ..........................1 عدد

آرد ................................120 گرم


مواد لازم جهت تزیین شیرینی :


روغن مایع ......................2 قاشق سوپخوری

سفیده تخم مرغ ........... 1 عدد برای تزئین

شکلات شیری ............200 گرم برای تزئین

خلال بادام یا پسته برای تزئین مقداری


طرز تهیه :
.................................................. ...................

کره یا روغن را در دمای محیط بگذارید تا نرم شود

پودر قند را با آن مخلوط و با همزن 5 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و سبک شود .

سپس تخم مرغ را اضافه و با همزن بزنید همزن را خاموش آرد را در سه مرحله به مواد اضافه کنید

مواد را کمی ورز داده تا خمیر نرمی بدست آید و به دست نچسبد خمیر را در نایلون گذاشته و در یخچال نیم ساعت استراحت دهید .

از خمیر به اندازه یک گردوی کوچک برداشته و آن را لول کنید .

سینی فر را چرب کنید لوله های خمیر ا به شکل نعل کف سینی فر حالت دهید .

سینی را در طبقه وسط فرگرم شده با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد 15 دقیقه بپزید .

سینی را از فر خارج و پس از خنک شدن دو سر آن را در مخلوط شکلات شیری و روغن مایع که به روش بن ماری آب کرده اید بزنید و روی آن ترافل بریزید .

در صورتیکه از سفیده تخم مرغ استفاده میشود که بخواهید روی شیرینی از انواع مغزها استفاده کنید در اینصورت روی شیرینها را با برس سفیده تخم مرغ بمالید سپس مغزهای دلخواه مثل خلال بادام یا پسته را روی شیرینی بریزید و بعد داخل فر قرار دهید .

 




موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: شیرینی


تاريخ : ۱۳٩۳/٧/۱٧ | ٩:۳٥ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.