چیز کیک قالبی

ادامه مطلب لطفا.......


چیز کیک قالبی

مواد لازم

رولت کاکائویی
پنیر ماسکار پونه یک بسته
خامه قنادی منجمد 200 گرم
پودر ژلاتین یک قاشق سوپخوری
کمپوت آناناس خردشده یک پیمانه
آب کمپوت آناناس یک پیمانه
شکلات و مغزها برای تزیین
وسایل لازم

حلقه (رینگ) به تعداد لازم
قیف خامه محکم
قلم مو

طرز تهیه

اول رولت کاکائویی را با هر دستوری که راحت هستید آماده کنید . برای این میزان مواد یک سینی 30*20 کافی است.
خامه قنادی را از فریزر بیرون بگذارید تا کمی نرم شود .
در یک کاسه کوچک کمی آب سرد بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید تا حالت اسفنجی بگیرد و بعد روی بخار کتری بگذارید تا روان شود . کنار بگذارید تا ولرم رو به خنکی شود .
بعد که رولت را خنک کردید با حلقه های فلزی نان رولت رو قالب بزنید و بدون اینکه از حلقه درشون بیاورید در یک سینی بچینید .
با قلم مو روی کیک های برش خورده کمی اب کمپوت آناناس بمالید . این کار برای تازه ماندن چیز کیکه . اگر نان رولت رو خشک دوست دارید انجام ندهید .
مایه پنیری را آماده کنید : خامه قنادی را که کمی شل شده است با همزن بزنید تا فرم بگیرد. پنیر را اضافه کنید و باز بزنید تا یکدست شود . بقیه آب کمپوت را اضافه کنید و حالا یواش بواش ژلاتین خنک شده را اضافه کنید و سریع هم یزنید .
نکته مهم : اگر ژلاتین شما گرم باشد با ریختن داخل مایه سرد بلافاصله می بندد و رشته های ناخوشایندی داخل مایه تولید می شود . دقت کنید که ژلاتین حل شده و مایه خامه ای تقریبا هم دما باشند.
آناناس خرد شده را اضافه کنید . من گاهی خلال پسته هم می ریزم.
مایه را داخل یک قیف محکم بریزید و داخل حلقه ها را با این مایه پر کنید . بقیه کار سلیقه ایست .
من بعضی ها را قلمبه پر کردم که بعدا رویشان چیپس شکلاتی ریختم . بعضی ها را صاف کردم که روی آن گل رز شکلاتی گذاشتم . روی چند تا هم شکلات آب کرده ریختم که شبیه بستنی زمستانی شد.

در این مرحله سینی را داخل یخچال بگذارید تا ببندد.
بعد از بسته شدن چیز کیک ها که خیلی هم سریع می بندد، دور چیزکیک ها را با یک چاقوی طریف از حلقه جدا کنید و حلقه ها را بردارید .چیز کیک ها داخل سینی باقی می مانند . حالا تزیین را شروع کنید.
شکلات های طلقی مورد مناسبی برای تزیین هستند . خیلی هم متنوع و زیبا هستند و از لوازم قنادی ها می توانید تهیه کنید. از انواع مغزها هم می شود استفاده کرد . به خصوص بادام پرک تست شده داخل فر خیلی با این چیز کیک هماهنگی دارد.

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: دسر , کیک وتزیین


تاريخ : ۱۳٩۳/٧/٢٥ | ٥:۳۸ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.