2

 

ادامه مطلب لطفا..................


این دستور 2 تا لیوان تک نفره میشه و
 راحت و بی درد سر هست پس میریم که راحت هم توضیح بدیم
اول1/5قاشق چایخوری پودر ژلاتین+1/8 پیمانه شیر سرد بن ماری کرده  
بعد 1 پیمانه آب پرتقال رو + چند قاشق پودر قند مخلوط میکنیم
مقدار پودر قند بستگی به ترشی آب پرتقال داره مثلا من 3 قاشق پر ریختم
بعد یا 1 پیمانه بستنی وانیلی میکس کردم
ودر آخر ژلاتین رو اول با چند قاشق از مواد دسر سریع هم زدم تا هم دما بشن وبعد به مواد کلی اضافه کردم  وسریع همزدم تا لکه لکه نشه
ظرف سروم از قبل با ژله پرتقال به صورت کج گذاشتم در یخچال ببنده
حالا مواد دسر رو میریزم توی لیوان ودر یخچال تا خوب ببندد

مقدار مواد رو میشه دوبرابر یا بیشتر کرد

.................................................................................

2

 

این دسر هم یرای 2 لیوان تک نفره هست که میشه میزان مواد رو بیشتر کرد
مواد لازم
ژله پرتقال ............1بسته
بستنی وانیلی ...............1لیوان
پودر بیسکوییت پتی پور.................3قاشق
کره.............10 گرم

طرز تهیه:
ابتدا 1/2 بسته ژله را جدا کرده
وبا 1/2 لیوان آب جوش بن ماری کرده تا خوب ژله حل بشه
وبا 1/4 لیوان آب سرد همزده وکنار گذاشته تا خنک بشه
پودر بیسکوییت رو با کره آب شده مخلوط کرده ودر ته ظرف سرو خوب پرس کرده
ودر یخچال تا سفت بشه
حال 1/2 بسته ژله را با 1/2 لیوان آب جوش بن ماری کرده تا ژله حل بشه
وبعد با 1 لیوان بستنی  خوب همزده تا بسنتی باز بشه خوب
حالا ژله بستنی رو روی بسکوییت سفت ریخته وگذااشته چند دقیقه توی یخچال تا رویه ببنده و بعد زله رو رویش ریخته
ویا میشه مثل من در دو مرحله ریخت
یعنی نیمی از ژله بستنی را در ظرف ریخته و توی یخچال چند دقیقه باشه و وقتی رو یه بست  ژله پرتقال  ریخته
وباز در یخچال تا ژله کمی ببندد و بعد بقییه  ژله بسنتی رو ریخته
وگذاشته در یخچال 2 ساعت باشه تا خوب ببندد   

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: دسر


تاريخ : ۱۳٩۳/٧/٢٥ | ٥:٥٢ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.