چیز کیک بر پایه بیسکوییت

مواد لازم:
پودر بیسکوییت پتی پور.....................250 گرم
کره ذوب شده............... 150 گرم
پودر ژلاتین.............1 قاشق سوپخوری سرپر
شیر سرد یا آب سرد............1/4 پیمانه
پنیر خامه ای کاله  (یا پنیر ماسکار پونه)........250گرم
خامه ساده................250 گرم
پودر قند...................1لیوان
وانیل.................1/4 قاشق چایخوری
ژله به رنگ دلخواه.............1 بسته

طرز تهیه:
ابتدا یک قالب مورد نظربه قطر 25 سانت را سلفون انداخته بطوری که لبه های قالب هم کامل سلفون داشته باشدد
من از قالب گرد کمربندی استفاده کردم
پودر بیسکوییت را با کره اب شده مخلوط کرده و در قالب ریخته و پخش کرده
وبا پشت قاشق خوب پرس کرده و در یخچا ل گذاشته تا سفت بشه
حالا برای لای دوم پودر ژلاتین را روی شیر یا آب سرد پاشیده وروی بخار آب کتری بن ماری کرده
پنیر + پودر قند را با همزن برقی 5 دقیقه همزده
بعد خامه را ریخته وباز 5 دقیقه دیگه همزده
حالا 2 تا 3 قاشق از مواد پنیری رو با ژلاتین آب شده 
  سریع مخلوط کرده با قاشق سریع همزده وبه مواد اصلی اضافه کرده
وسریع همزده
( ہا این کار از گلوله شدن ژلاتین در دسر جلوگیری میشه)
حالا قالب را از یخچال بیرون آورده و.موادپنیری را روی بیسکوییت پخش کرده
وبا قاشق سطحش رو صاف کنید در اینجا میتونید از میوه ای که با ژله همخونی دارد
مثلا هلو با ژله هلو یا مثل من ژله بلوبری با خود میوه بلوبری و....... روی لایه چیدمان کرد
وکمی بادست فیکس اش کرد تا موقع ریختن لایه سوم حرکت نکند
ودر یخچال تاخوب سفت بشه حدود 2ساعت
حال توی این مدت ژله را با 3/4 لیوان آب جوش مخلوط کرده وبا 3/4 لیوان آب سرد همزده
وگذاشته روی کابینت در دمای خود آشپز خانه باشد و وقتی لایه  دوم خودش را گرفت خوب خیلی آروم
با یک ملاقه کوچک ژله را از گوشه فالب روی لایه دوم ریخته و باز در یخچال تا ژله کامل ببندد
ودر آورده وبا همون سلفون که گفتمدر ابتدا خیلی آروم لبه هایش را گرفته واز قالب جدا کرده
ودر ظرف سرو گذاشته البته  اگر قالب کمربندی بود اول کمر بندش را آروم باز کنید ومیشه با همون کفی قالب سرو کنید

/ 0 نظر / 41 بازدید