تخم مرغ ژله ای

اول : محتویات تخم مرغ هارو به آرومی از یه سوراخ کوچیک که در بالای تخم مرغ ایجاد کردیم خالی میکنیم .

( با تکون دادن یا با استفاده از یه چاقوی نوک تیز )
دوم : پوست تحم مرع هارو در آب سرد میزاریم به مدت 20 دقیقه

سوم : بعد ژله هامونو سفت تر درست میکنیم مثلاً 1 بسته پودر و در ا لیوان آب جوش و روی حرارت میذاریم.. تا شفاف بشه ، و 1/4 لیوان هم آب سرد میریزیم .. و داخل تخم مرغ ها مریزیم و آروم داخل یخچال میذاریم تا سفت بشه .

چهارم : وقتی که میخوایم داخل ظرف بچینیم شوروع میکنیم و پوست های تخم مرغ ها رو به

آرومی میکَنیم و داخل ظرفهامون سرو میکنیم .
نکته .. فقط باید در رنگهای مختلف درست کنیم تا قشنگ تر بشه ..

 
 
 
 
 

تخم مرغ ژله ای,درست کردن ژله تخم مرغی

 برای دسر از نوع میوه ایش شامل میوه های ریز مثل دونه ی انگور سیاه و سفید،تمشک ،توت قرمز وسفید،زرشک وکشمش می شه استفاده کرد.برای اردور یا پیش غذا کالباس ریز شده ،ذرت آب پز ، گوجه فرنگی نگینی یا هرچیز دیگه می تونی استفاده کنی .ژله باید بی رنگ باشه بنا بر این از آگار آگار استفاده میکنیم(برای دسر آگار آگار رو شیرین و برای اردور بدون مزه تهیه می کنیم) نوش جون ،موفق و شاد باشی گلم.
..................................................................................
(ژله بیرنگ) یا از ژله آلوورا استفاده کنین
......................................................................
اگه به بوی تخم مرغ حساس هستین وفکر میکنین که با این کار باز هم بو می دهد
میتوانید یک قاشق چایخوری جوش شیرین توی یک لیتر اب که پوست تخم مرغ ها  دو سه ساعت باید بمونه تا بویش از بین برود
....................................................................................................
برای اینکه ژله روتوی یخچال بزارین تاببنده میتونین از فنجون یا شونه تخم مرغ استفاده کنین
/ 3 نظر / 142 بازدید
مهشيد

خييييييييلي ايده ي قشنگي بود [ماچ]

الناز

خیلی جالب بود . ممنون از آموزشتون

مهشيد

سلام درست كردم خيلي خوب شد ... اولين بار البته اصن خوب نبود چون آب ژله رو زياد ريخته بودم ولي دومين بار عييييييييييييين عكسي كه گذاشتين شده بود ! مرررسي ازتون [بغل]