کاپ کیک پیتزا

دستورش از دوست بسیار عزیزم خانم "فرنوش عسگرزاده" است. من عین دستور ایشون رو از سایت هنرآشپزی براتون کپی میکنم.

آرد 1 لیوان.... شیر خشک 4/1 لیوان ......نمک 2/1 ق م...... شکر 1 ق م.......... روغن مایع 4/1 لیوان.......... ماست 2/1 لیوان........... تخم مرغ 4 عدد............. آب 2/1 لیوان........... آویشن 2/1 ق م ............بیکینگ پودر 1 ق س


تخم مرغ ها را با هم زن زده تا مخلوط شوند.نمک+شکر+شیر خشک+روغن _ماست+اویشن+آب را اضافه کرده دوباره هم رده تا یکدست شود.آرد و ب پ را روی مواد الک کنید.مواد نسبتا شل است.(ماستی که استفاده میکنید شل نباشه)

با 5/1 برابر مواد 28 عدد پیتزا در قالب استاندارد مافین میشه.قالب ها را خوب با روغن جامد چرب کنید.به اندازه تقریبی 2 ق س از مواد داخل هر قالب بریزید.
فیلینگ پیتزا سلیقه ای هستش.من اول به اندازه ا ق م از مخلوط( گوشت چرخی تفت داده شده. پیازداغ .رب.نمک.فلفل.دارچین.اویشن زیاد.رب.قارچ نگینی پخته شده)داخل قالب میریزم (روی مواد کیک)نگران نباشید اگر مواد به طرف پایین برن.بعد کالباس خرد شده زیاد.بعد پنیر پیتزا رنده شده و در آخر فلفل دلمه ای نگینی شده.
با حرارت 180 درجه فرهای گازی و 160 فرهای برقی با فن به مدت 20 دقیقه تا زمانی که پنیر طلایی شود.

حتما حتما این کاپ کیک رو سرد سرو کنید .یعنی وقتی از فر در آوردید و داغه، سرو نکنید. بصورت سرد و یخچالیش خیلی خوشمزه تر هستش.

..............

مقدار خمیر و مواد:

حدود 2 قاشق غذاخوری از مایه و یک قاشق مرباخوری مواد گوشتی.
البته من یه ذره بیشتر میریزم. حدود یک قاشق غذاخوری سرخالی میریزم. یک قاشق مرباخوری هم کالباس خشک میریزم. 10-12 تا دونه هم فلفل دلمه ای ریز شده. بعد هم پنیر.

..................

دوستای گلم اینم مراحل کاپ کیک پیتزای خودم:

کف قالبها رو از روغن جدا کننده زده بودم...(برای درست کردن روغن جداکننده اینجا را کلیک کنید) بعد قالب ها رو چیدم توی سینی فر و تو فر گذاشتم. برای من حدود 25 دقیقه زمان برد.

فقط 3 دقیقه گذاشتم روی کابینت بمانند (بعد از آماده شدن) و کاپ کیک ها هلپی اومد تو دستم

قالب های کیک یزدی که روغن جدا کننده با برس مالیدم:

غلظت مایه پیتزا:



قبل از فر:



بعد از فر توی قالب:



تمیزی قالب ها رو ببینید:




آماده شده کاپ کیک:

 

نکته:

من شیرخشک رو حذف کردم بجاش از نشاسته ذرت استفاده کردم

آب دستورو هم حذف کردم عالی بود

/ 1 نظر / 135 بازدید
رنگارنک

عالی بود مریم جون منم اینو درست کردم اما تو قالب مافین از ایده ی خوبت که مشکل کمبود قالب منو رفع کرد ممنونم حالا بگو گلم روغن جدا کننده چیه دیگه ؟از کجا میشه تهیه کرد؟ میشه با روغن جامد چرب کنیم !!!!!!!! در ضمن منم اپم تشریف بیارین