گراتن بادمجان

گراتن بادنجان

بادنجان سرخ شده + گوشت چرخ کرده حدود 250 گرم + سس بشامل ( دو لیوان شیر + 5 قاشق غذاخوری سر خالی آرد + 30 گرم کره ) زردچوبه و فلفل و نمک + پیاز و سیر خورد شده و سرخ کرده + قارچ اگر در دسترس تون هست من استفاده نکردم + پنیر پیتزا + رب

بادنجان رو با کمترین روغن تا تابه رژیمی سرخ می کنیم من بادنجان تو فریزر داشتم سس بشامل رو درست می کنیم ارد رو در شیر جوش میریزید بعد روش شیر رو می ریزید و هم می زنید تا ارد توش باز بشه روی شعله ملایم قرار میدید تا کم کم غلیظ بشه کره رو اضافه می کنیم غلظتش مثل سس مایونز یا ماست سفت هستش من شل برنمیدارم

سس گوشت رو مثل سس ماکارونی درست می کنیم گوشت چرخ کرده و پیاز تفت داده و سیر سرخ شده + زردچوبه و فلفل و نمک و مقداری رب و کمی آب تا سس اماده بشه و به روغن بیفته البته در گراتن بخاطر داشتن گوشت چرخ کرده و پنیر پیتزا از حداقل روغن استفاده می کنیم

حالایک ردیف تو ظرف پیرکس سس بشامل ردیف بعدی بادنجان ردیف بعدی سس گوشتی ردیف بعد پنیر پیتزا و کمی فلفل دلمه ای دوباره ردیف بعدی رو سس بشامل و .........تا ردیف آخر پنیر پیتزا و فلفل دلمه ای نگینی شده

ظرف گراتن رو به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت در فر قرار داده تا پخته و رویه پنیری طلایی شود .

ببخشید اگر بدون تزیینات مگه میذارن به تزیینات برسه

/ 3 نظر / 65 بازدید
آمد

سلام دوست گرامی از اینکه بهم سر زدی ممنون موفق باشی

سی سیب

واقعاً که خوردن داره.اما قیمت هاش خیلی گرانه .!!!