خشک کردن میوه

 

 

با فصل سرما و به را افتادن شوفاژ و بخاری بهتره که استفاده

بهتر تر ببرید ازشون پس شروع کنید ........

مثلا سیب را شسته خشک کنیدمطابق عکس برشهای نازک زده

و رویش را آبلیمو برس زده

ودر ظرف استیل چیده و روی شوفاز گذاشته کمی که گذشت

وحس کردین یک طرفش کمی خشک شده برشون گردونید

وگذاشته کاملا آبش کشیده و خشک بشه آبلیمو دیگه خاطرتون جمع

که سیاه نمیشه...........حالا کیوی رو پوست کرده و برشهای

کمی نازک زده و اونهارو هم در ظرف استیل چیده و روی شوفاژ

ومثل روش سیبها عمل کنید(فقط برای سیب و موز آبلیمو میزنن که سیاه نشن

ولی میوه های دیگر احتیاج ندارن)........روی بخاری هم با حرارت متوسط

میشه کرد و زود تر آماده میشه

روی شوفاژبرای من 4-5 ساعت طول کشید

......................................................................

این هم آلبالو هااااااااااااا خیلی لذیذ بود

منم همشون رو شستم و ریختم رو آبکش و پهن کردم و گذاشتم توی آفتاب

وشد این آلبالو خشکه دست ساز

 

/ 0 نظر / 106 بازدید