شیرینی گردویی بازاری

من برای این شیرینی از این دستور استفاده کردم.
پودر گردو 250گرم
شکر 400گرم
سفیده تخم مرغ 4عدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
جوش شیرین یک چهارم قاشق چایخوری
آرد برنج ۳قاشق سوپخوری
پودر کاکائو ۱قاشق چایخوری

۱.پودر گردو +شکر رو با هم مخلوط میکنیم.
۲.حالا دو عدد سفیده رو اضافه و با هم مخلوط میکنیم.
۳.بعد دوبار از چرخگوشت رد میکنیم و حالا مابقی سفیده رو اضافه میکنیم و خوب با هم مخلوط میکنیم.
۴.مایه رو در ظرف مناسبی میریزیم و بعد میذاریم روی حرارت بسیار ملایم و مرتب هم میزنیم.
۵.در دقایق آخر پودر کاکائو رو هم اضافه میکنیم بعد از مخلوط شدن از روی حرارت برمیداریم.
۶.بعد از اینکه خنک شد جوش شیرین+وانیل+آرد برنج رو اضافه میکنیم.
۷.و در مرحله آخر از مایه مون به اندازه ای که دوست داریم با فاصله در سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم قرار میدیم(میتونیم مایه رو درقیف با ماسوره ساده بریزیم و یا اینکه با قاشق مایه رو در سینی قرار بدیم)*.بعد هم در طبقه وسط فر با حرارت ۲۰۰درجه سانتی گراد به مدت ۱۲تا۱۵دقیقه میذاریم.

نکته:
۱.زمانی که روی حرارت هست حتما باید مرتب هم زده بشه.*
۲.زمانی که روی حرارت هست مایه نباید به هیچ عنوان قل بزنه یا بجوشه زمانیکه آماده میشه بخار میکنه.*
۳.به جای چرخ گوشت میتونید از دستگاه غذاساز هم استفاده کنید به مدت ۲دقیقه مواد رو خوب بزنید تا کاملا یکدست بشه.*
۴.حتما یکربع قبل فر باید روشن بشه.(چون داغ بودن فر خیلی مهمه)*
۵.حتما باید از شکر استفاده بشه.*
۶.در صورت تمایل از پودر کاکائو استفاده کنید من استفاده کردم.*
/ 2 نظر / 119 بازدید
مجتبی

سلام دوست خوبم چرا بعضیا از سفیده وبعضیا از زرده تخم مرغ استفاده میکنن