کیک الویه

در این نوع الویه دیگه نیازی به سرو نان در کنار الویه نیست نان تست بین لایه های کیک باعث سیری میشه و نیازی به استفاده از سرو نان نیست .

کیک الویه تشکیل شده از سالاد الویه و نان تست و سبزیجات یا پوره سیب زمینی یا ماست چکیده برای تزیینات و یک قالب معمولی حالا هر قالبی که دوست دارید مربع گرد یا مستطیل .
الویه فرقی نمی کنه با چه دستوری درست بشه مهم اینه که شما از موادی استفاده کنید که با ذائقه شما جور بیاد . مثلا بعضیها در مواد الویه از گوشت مرغ استفاده می کنند بعضیها مرغ رو دوست ندارن از کالباس ژامبون استفاده می کنند .معمولا هم سالاد الویه رو هر کسی یاد داره درست کنه من تناسب مشخصی رو تو مواد الویه رعایت نمی کنم معمولا با چشیدن الویه متوجه میشم مثلا خیارشورش کمه یا به ابلیمو هنوز نیاز داره

مواد اصلی کیک الویه برای قالب 23 سانتی : سیب زمینی نیم کیلو کالباس یا گوشت مرغ حدودا 200 تا 250 گرم خیارشور 200 گرم سس مایونز به اندازه دلخواه تخم مرغ سه یا چهار عدد آبلیمو مقداری نان تست یک بسته

برای تزیین کیک الویه میتونید از سبزیجاتی مثل لبو پخته شده – هویج پخته شده – جعفری – تره – خیارشور – نخود فرنگی – کنسرو ذرت – پوره سیب زمینی ساده یا رنگ شده با آب سبزیجات یا لبو – ماست چکیده و ....

سیب زمینی آبپز شده رنده شده + کالباس یا مرغ آبپز شده و ریش شده + خیارشور رنده شده + تخم مرغ آبپز رنده شده همه با هم مخلوط میشن سس در حدی برای کیک الویه بزنید که الویه حالت چسبناکی داشته باشه و شل نباشه چسبناک بودن الویه در کیک الویه باعث انسجام کیک الویه میشه و برش زدن کیک الویه رو راحتر می کنه سس مایونز ما بین نانهای تست کم بودن سس مایونز داخل الویه رو جبران می کنه .

قالب مورد نظرتون رو سلفون بکشید کناره نان تست رو با چاقوی اره ای رو بگیرید و نان تست ها رو کنار هم در قالب بچینید اگر قالب گرد باشه اول تا جاییکه میتونید نان تست سالم رو ته قالب و کناره قالب بچینید برای وسط قالب میتونید از برشهای اضافه نان تست هم استفاده کنید .
روی یک ردیف نان تست سس مایونز یک لایه خیلی نازک کشیده و سالاد الویه را روی نان ریخته و با قاشق صاف کنید روی سالاد رو کمی سس مایونز کشیده و دوباره از نان تست بچینید

در آخرین ردیف نان تست چیده با دست کمی روی کیک الویه رو فشار بدین تا منسجم تر بشه روی قالب رو سلفون بکشید و بذارید داخل یخچال . معمولا من از شب قبل کیک الویه رو درست می کنم اگر برای مهانی میخواین درست کنید بهتره از شب قبل درست کنید تا هم وقت زیادی رو در روز مهمونی ازتون نگیره کیک الویه اگر خوب تو یخچال استراحت داشته باشه کیک الویه جا افتاده تر میشه .

بعضی از از دوستان از خیس بودن نانها شکایت داشتن بهتره از ماست برای رقیق کردن سس مایونز استفاده نشه و سس رو غلیظ استفاده کنید . سالاد الویه رو همانطور که گفتم چسبنده تر بردارید و سس کمتری بزنید تا سس زیادی در نان تست نفوذ نکنه و نان رو خیس نکنه در عین حال نان تست در کیک الویه کمی ماهیت خیس داره ولی نه انقدر که خمیری بشه .

بعد از استراحت قالب را از یخچال خارج ظرف سرو مورد نظرتون رو روی قالب گذاشته و قالب رو برگردونید داخل ظرف سرو .

حالا می تونید روی کیک الویه رو با مقداری سس مایونز پوشش بدین میتونید از سس مایونز یا ترکیب سس مایونز و ماست چکیده رنگ شده با آب سبزیجات طبیعی هم استفاده کرد .
بعد از روکش سس مایونز روی کیک الویه رو می تونید با سبزیجات و.... تزیین کنید .

×××××××××××××××××××××××××××××××××

واین هم به صورت تک نفره میتونین بجای قالب از طلق استفاده کنین

 

××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××

واین هم چن تا مدل تزیین

 

 

/ 3 نظر / 2696 بازدید
مهشيد

وااااااييييييي محشره [تعجب]

میترا

سلام عزیزم همه شون عالی بودن دست گلت درد نکنه بانو

مریم

سلام خیلی جالب و فوق العاده بود خسته نباشی هنرمند[گل]