تزیین انواع حلوا (آموزش گل رز)

از حلوا یک گلابی شکل یا مخروطی شکل درست میکنیم برای بیس کار:



حالا قسمت کلفت ماسوره رو به سمت پایین نگه میداریم :



از نوک مخروط شروع میکنیم به زدن رز:



سعی کنین طرز قرار گرفتن هر گلبرگ رو رعایت کنید:



هر ردیف از گلبرگها که تموم شد ،دستمون رو باز تر و پایین تر به سمت انتهای مخروط میبریم.
تصویر گل نهایی در پست قبلی موجود هست.
سفتی حلوا برای زدن گل رز مهمه.نه خیلی شل که گل وا بره نه خیلی سفت که از ماسوره بیرون نیاد
اگه حلوا سرد بشه کنگره کنگره از ماسوره بیرون میاد،پس سعی کنین از حلوای ولرم استفاده کنید.

......................................................................................

 

یکی دیگر از کاربردهای ماسوره گل رز
 
 

 

/ 1 نظر / 412 بازدید
فروشگاه اینترنتی فست میتا

با سلام، شما می توانید کلیه مواد لازم برای تهیه غذای خود را از فروشگاه تخصصی محصولات غذایی فست میتا به راحتی و بدون هزینه ارسال در منزل تحویل بگیرید. تخفیف های روزانه، هدیه معرفی مشتریان جدید، سود مشارکت در خرید و ... از دیگر مزایای خرید از فست میتا می باشد. https://www.fastmeata.com ?? 1862