کیک_آلبالو

#کیک_آلبالو

عکسشو بعدا میزارم

 


این کیک خوشمزه طعم ترش و شیرین آلبالو و کیک کره ای را همزمان دارد.
دستور این کیک از ماهانی عزیز از سایت روزمنو است . پیشنهاد می کنم یکبار آن را امتحان کنید .مطمئن باشید پشیمان نمی شوید.
نقل دستور عینا از ماهانی عزیز"
مواد لازم :
کره .....................۱۸۰ گرم(در صورتی‌ که واسه مهمونی‌ درست می‌کنید ۲۲۵ گرم استفاده کنید، تا تمیز از قالب بیاد بیرون.)
شکر ...............۲۴۰ گرم
وانیل ...............۱/۲ ق چ
تخم مرغ...........۳ عدد
آرد ................. ۳۰۰ گرم
بیکینگ پودر.......۲ ق چ
شیر ................ ۱۲۵ میلی
یک قوطی یا یک پیمانه کمپوت آلبالو
سس :
آب کمپوت آلبالو .........۳/۴ پیمانه
 نشاسته ذرت........... ۱ ق س
شکر ................. ۱ ق س
آب لیمو..............۱/۲ ق چ
طرز تهیه :
فر‌ رو با دمای ۱۸۰ روشن کنین. سینی رو ردیف وسط فر‌ بذارین. قالب میان تهی ۲۵ سانتی را با کره خوب چرب کنین.
آلبالو‌های بدون هسته رو تو یک الک بریزین تا آب اضافشون بره. می‌تونین با پشت چنگال یا قاشق کمی‌ فشار بدین تا سریعتر آبشون بره. ولی‌ نه تا اون حد که له‌ و دفرمه بشن.
کره (هم دمای اتاق) و شکر رو با همزن یا با غذا ساز خوب هم بزنین تا کاملا با هم مخلوط شده و پفکی بشن. بعد وانیل رو اضافه و هم بزنین. بعد تخم مرغ‌ها رو یکی‌ یکی‌ اضافه کنین. بعد از هر تخم مرغ خوب هم بزنین، بعد اون یکی‌ رو اضافه کنین. آرد رو با بیکینگ پودر الک کنین. آرد و شیر رو در دو نوبت اضافه کنین به مخلوط تخم مرغ. به این صورت که اول نصف آرد رو اضافه با هم زن کمی‌ هم بزنین. (در حد مخلوط شدن نه زیاد) بعد نصف شیر رو اضافه کنین. هم بزنین و به همین ترتیب. توجه کنین که هم زدن فقط در حد مخلوط شدن هست. بیش از این حد باشه کیکتون پف نمیکنه. اردتون سفت میشه. اگه از غذا ساز استفاده می‌کنین، ۴ بار پالسی کافی‌ هست.
البالوها رو اضافه کنین و با لیسک مخلوط کنین.
مایه رو داخل قالب ریخته و سطح شو صاف کنین.
بذارین ردیف وسط فر‌، ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بپزه. با سیخ چوبی از پخت کیک اطمینان پیدا کنین. کیک رو از فر‌ خارج کرده، و بذارین توی قالب بمونه تا کاملا سرد بشه. توجه کنین این کیک حتما سرد باشه. وگرنه به قالب می‌چسبه. اگه خط و خطوط قالب زیاد مهم نیست براتون که رو کیک پیدا باشه یا نه، می‌تونین کاغذ روغنی بندازین. خیالتون راحت میشه.
کیک رو روی تور سیمی گذاشته و زیرش یک سینی بذارید.و سس رو با قاشق به روی کیک بدین. اضافه‌های سس که رو سینی میریزه می‌تونین دوباره با قاشق بردارین و روی کیک بدین.
سس:
شکر و نشاسته{ذرت} رو با هم تو یک تابه مثل شیرجوش بریزین. با چنگال مخلوط کنین. بعد آب آلبالو رو آروم اضافه و هم بزنین. به طوری که گلوله‌ای توش نباشه. تابه را رو حرارت متوسط گذاشته و مرتب هم بزنین تا غلیظ بشه. وقتی‌ دیدین از کناره‌ها کم کم شروع به قل زدن کرد، سس حاضره. بعد آبلیمو رو اضافه و استفاده کنین. توجه کنین زیاد از این حد حرارت ندین. سس سفت میشه و نمیتونین رو کیک بریزین. یعنی‌ سستون نباید بجوشه.

/ 1 نظر / 70 بازدید
فائزه

سلام خانوم هنرمند با تبادل لینک موافقید؟[چشمک]