کوفته برنجی

غذاهای سنتی  اکثرا مطابق با دستورهای استاد خوبمون رزا منتظمی (روحشان شاد)است.
گاهی با یک تغییر کوچولو

گوشت چرخکرده نیم کیلو
برنج 100 گرم
آردنخودچی100گرم
سبزی کوفته(تره-جعفری-شوید-مرزه-ترخون-نعنا)نیم کیلو
تخم مرغ2 تا 3 عدد
لپه-100 گرم
نمک و فلفل و ادویه
پیاز 3تا 4 عدد برای اب کوفته
زردچوبه
گردو برای داخل کوفته
زرشک برای داخل کوفته
پیاز داغ برای داخل کوفته
کمی رب برای اب کوفته

برنج را با کمی نمک بپزید تا کمی نرم شود.لپه را هم جداگانه بپزید.سبزی را تمیز کرده بشوئید و ریز خرد کنید.گوشت برنج تخم مرغ ارد نخودچی نمک و فلفل و ادویه را در کاسه ای ریخته و خوب ورز دهید تا بهم بچسبد.سبزی را اضافه کنید وباز خوب مخلوط کنید.
3 تا 4 عدد پیاز را در مقداری روغن سرخ کنید .نمک و فلفل و رب را هم کمی تفت دهید زرد چوبه را هم تفت دهید و 5 تا 6 لیوان اب بریزید و بگذارید به جوش بی اید.از مایه کوفته به اندازه یک پرتقال بردارید گرد کنید کمی داخل ان را گود کنید. مقداری گردو زرشک و در صورت تمایل الوی خیس کرده بگذارید و انرا مجددا گرد کنید و داخل اب در حال جوش بی اندازید.و بگذارید تا کوفته بپزد.میتوانید الوی بیشتری خیس کنید و در کنار کوفته ها بریزید تا اب ان هم ملس شود.من این کار را میکنم ضمن اینکه مقداری هم گردو در اب کوفته میریزم.



/ 0 نظر / 120 بازدید