ستاره های فندقی

مواد لازم:زرده ی تخم مرغ....................2عدد
پودر قند ...............................50 گرم
پودر کا کائو............................یک قاشق سوپخوری
وانیل ..................................یک هشتم قاشق چایخوری
بکینگ پودر..........................یک چهارم قاشقچایخوری
ارد.....................................100 تا 125گرم
کره....................................50 گرم
خامه.................................یک قاشق سوپخوری
شکلات تخته ای...................200گرم
روغن مایع..........................سه قاشق سوپخوری
فندق به اندازه ی شیرینی ها
پودر پسته برای تزیین
طرز تهیه:
زرده را با پودر قند و وانیل و کاکائو خوب بزنید تا سفت و خامه ای شود.کره ی نرم شده را اضافه نمایید و سپس یک قاشق خامه ی صبحانه ای که داشتیم را در ارد بغلتانید و به مواد اضافه نمایید حلا ارد مخلوط با بکینگ پودر را به مواد بیافزایید ارد را کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیفی بدست اید خمیر را بین دو نایلون بگذارید و به قطر 3 میل پهن کنید و به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید سپس با کاتر ستاره قالب زده و در فر با دمای 175 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه بگذارید تا اماده شود
برای تزیین یک فندق درسته را روی شیرینی بگذارید و شکلات ذوب شده را که با روغن روان کردید را داغ روی شیرینی بریزید و سپس با پودر پسته تزیین کنید

 

مزه اش عالی بود ولی راستش خمیرش چسبندگی داشت و کمی اذیت کرد... حتما باید بعد از اینکه خمیر رو بین 2 پلاستیک یا کاغذ روغنی باز کردید نیم ساعتی بره توی یخچال والا نمی تونید قالب بزنید ( با اینکه هر 125 گرم آرد رو مصرف کرده بودم) ... خمیرش خام هم خیلی خوشمزه بود ولی تنها اشکالش اذیت کردن برای قالب خوردنش بود...

خمیر رو بین 2 نایلون باز کردم:

گذاشتم نیم ساعت توی یخچال ( با این حال بازم چسبنده بود) فکر کنم از شکل شکیل ستاره هام میشه به چسبناکیشون پی برد... البته می خواستم کمی دیگه آرد اضافه کنم ولی این خمیر بقدری خوشمزه و لطیف بود که واقعیتش دلم نمیومد...

بعد از قالب زدن روی هر کدوم یه فندق بذارید و بره توی فر گرم شده...

من شکلات رو خالص آب کردم روغنی چیزی باهاش مخلوط نکردم... ریختم توی قیف یک بار مصرف و روی شیرینی ها ریختم... بعدم پودر پسته پاشیدم...

/ 2 نظر / 95 بازدید
مهتاج

سلام مرسی از زحماتتون ودستورهاتی مفیدتون

رنگارنگ

چه شیرینی های خوشگل و خوشمزه ای ممنون بانو منم اپم