کرم زعفرانی

دستور این کرم را (هانی شف ) عینا نقل می کنم:

"

جونم براتون بگه که این دسر خوشمزه به معنای واقعی خوشمزه ست و طعم بستنی سنتی می ده..آسونم هست...

مواد لازم:
شیر: 3 لیوان
شکر: 1 لیوان
زعفران
پودر ژلاتین: ۳ قاشق غذاخوری
خامه: نصف بسته (خامه صبحانه منظورمه)
گلاب
وانیل

طرز پخت:
پودر ژلاتین رو روی نصف پیمانه(یه استکان) آب سرد ریختم...وقتی یکم از روش جذب شد روی بخار کتری گذاشتم تا حل بشه و شفاف
شیر و شکر و زعفران رو توی دیگ ریختم و روی حرارت گذاشتم...مقدار زعفرون رو چشمی ریختم راستش...هم زدم تا مخلوط بشن و شکر حل بشه

وقتی شیر به جوش اومد وانیل و گلاب هم ریختم و خاموش کردم و ژلاتین رو توش ریختم و کنار گذاشتم تا کاملا خنک بشه....

http://www.ranabanoo.com/photos/photo-galery/image?view=image&format=raw&type=img&id=471http://www.ranabanoo.com/photos/photo-galery/image?view=image&format=raw&type=img&id=473

خامه رو هم از یخچال در میاریم و توی یه کاسه می ریزیم و وقتی شیر و شکر و زعفرونمون خوب خوب خوب خنک شد یکم ازش توی خامه می ریزیم و هم می زنیم تا صاف و یکدست بشه....بازم تاکید می کنم حتما باید خنک شده باشه ها .. من شیر رو بعد از خاموش کردن توی یه ظرف دیگه ریختم که زودتر خنک بشه

http://www.ranabanoo.com/photos/photo-galery/image?view=image&format=raw&type=img&id=475

بعد به بقیه مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکنواخت بشه...می ریزیم توی قالب موردنظرمون و میره توی یخچال...توجه کنین که همیشه وقتی می خواین توی قالب سیلیکونی بریزین قالب رو توی سینی یا بشقاب بذارین و بعد منتقل کنین به یخچال که به مشکل برنخورین موقع حملش
بعد از سه چهار ساعت می بنده...طبیعتا من چون اداره می رم یه شب تا فرداش موند...وقتی می خوایم در بیارم از قالب..من چون قالبم سیلیکونی بود...نوک چاقو رو زدم کنارش و با دستم قالب رو گرفتم..خودش رو ول می کنه....بعد هم توی ظرف سرو برگردوندم و قالب رو آروم جدا کردم..خودش تالاپی میفته بیرون.....اما اگه قالب فلزی هست حتما توی آب گرم می ذاریم

 
http://www.ranabanoo.com/photos/photo-galery/image?view=image&format=raw&type=img&id=472

 بسیور بسیورخوشمزه....مزه بستنی سنتی میده ;)

"

نکته ها :

1-با احترام به نظر هانی شف عزیزم ، من منتظر خنک شدن شیر و شکر و زعفران نشدم . بلکه خامه را گرم کردم.

به جای خامه صبحانه از خامه شیرین قنادی استفاده کردم و درعوض شکر دستور را به نصف پیمانه کاهش دادم.

 خامه را کمی در مایکروویو گرم کردم.، فقط در حد گرم شدن و نه جوشیدن و بعد کم کم با مایه شیر مخلوط کردم.

2- ژلاتین دستور برای من اندازه بود و شاید مرتبه بعد کمتر هم بزنم . خیلی سریع بست و به راحتی از قالب سیلیکونی نقش و نگار دار بدون خرابی و مشکل جدا شد.

3-برای انتقال آن از قالب سیلیکونی تک نفره به ظرف سرو ، دست خود را مرطوب کنید و بعد به آرامی کرم را از قالب خارج کنید. در غیر اینصورت کرم به دست شما می چسبد و ممکن است بشکند.

منبع رعنا بانو

/ 2 نظر / 170 بازدید
مهتاج

سلام مرسی از وب خوبتون خوشحال میشم باهم تبادل لینک داشته باشیم

پریسا

خیلی زیبا شده افرین به این همه هنر