شیرینی تر - شیرینی خامه ای--برشی


****************************

تخم مرغ کامل : 3 عدد

زرده تخم مرغ : 1 عدد

آرد : 70 گرم

نشاسته ذرت : 30 گرم

شکر دانه ریز : 100 گرم

وانیل : 1/4 قاشق چایخوری یا 1 قاشق چایخوری اسانس وانیل

بکینگ پودر : 1/2 قاشق چایخوری

کاکائو : 1 قاشق چایخوری

خامه فرم گرفته به مقدار لازم

طرز تهیه :

***********************
فر را روی حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کنید .

آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر رو با هم مخلوط و سه بار الک کنید .

تخم مرغ کامل و زرده تخم مرغ رو همراه وانیل و شکر با همزن زده تا کشدار و سفید شود .

مخلوط آرد را روی تخم مرغ زده شده الک کرده و با حرکت آهسته مخلوط می کنیم .

سه یا چهار قاشق از مایه سفید رولت برداشته و با کاکائو مخلوط می کنیم و در یک قیف یکبار مصرف می ریزیم .

بقیه مایه رولت را در قالبی که قبلا کاغذ روغنی انداخته و کمی چرب شده ریخته و رویه انرا صاف کنید و سینی رولت را دو بار محکم روی سطح کار بکوبید .

از مایه کاکائویی روی مایه سفید رولت هر طرحی رو که دوست دارید بریزید و شکل دهید رولت را در فر در طبقه بالای فر گذاشته به مدت 15 دقیقه .

رولت را از فر درآورده روی کاغذ روغنی پودر قند پاشیده برگردانده و کاغذ روغنی رو جدا کرده و با کاغذ روغنی جدید رول می کنیم . بعد از سرد شدن رولت خامه فرم گرفته را روی رولت کشیده رول کرده و رد یخچال به مدت 2 تا 3 ساعت یا در فریزر به مدت نیم ساعت استراحت دهید و بعد به اندازه دلخواه برش دهید .

نکته :

تا حد المکان از حذف نشاسته ذرت پرهیز کنید نشاسته ذرت باعث نرمی رولت خواهد شد و از شکستگی رولت حین رول کردن رو برطرف می کنه .

دمای فر در فرهای مختلف فرق داره معمولا دمای برای پخت رولت دمای بین 200 تا 210 درجه هست .

طرح های زیبایی می تونید روی رولت کار کنید حتی می تونید بجای مایه رولت سفید رولت کاکائویی داشته باشید یعنی به ازای 70 گرم آرد 50 گرم آرد +20 گرم کاکائو و 30 گرم نشاسته ذرت بزنید و از مایه کاکائویی سفید برای طرح دار کردن رولت کاکائویی کمک بگیرید و رولت زیبایی داشته باشید

در این مدل رولت حتما حتما حتما نشاسته ذرت اضافه بشه چون باعث نرمی و لطافت رولت خواهد شد

 

/ 0 نظر / 141 بازدید