شکلات قالب مغزدار فندقی

برای تهیه این شکلات های قالبی به قالب شکلات نیاز داریم . هر جور قالب شکلاتی کارراه اندازه. سیلیکونی یا طلقی یا حتی طلق هایی که داخل بعضی قوطی های شکلات هست . مثل این طلق طلایی رنگ در این عکس :



شکلات را به هر روشی که مایلیم آب می کنیم و با یک قلم موی ساده داخل قالب را یک لایه نازک شکلات می مالیم . هر چقدر این لایه ظریف تر باشد شکلات حاصله ترد تر و خوشمزه تر خواهد بود :



قالب را چند دقیقه در فریزر می گذاریم تا ببندد . در این فاصله کرم شکلاتی را آماده می کنیم. کمی از شکلات اب شده را با خامه ساده مخلوط می کنیم تا خمیر نسبتا شلی حاصل شود . مثل این عکس :



کرم را داخل قیف می ریزیم. فندق را کمی بو می دهیم. قالب را از فریزر درآورده داخل هر حفره یک فندق و مقداری کرم شکلاتی با قیف می ریزیم :



دوباره می گذاریم در فریزر تا ببنددو نهایتا یک لایه شکلات روی آن می ریزیم و قالب را یکی دوبار روی سطح کابینت می کوبیم تا حباب های هوا خارج شوندو دوباره در فریزر می گذاریم تا ببندد:





با یک ضربه شکلات ها را از قالب خارج می کنیم :



می توان شکلات ها را در زرورق شکلات پیچید:



لایه درون این شکلات ها خیلی لذیذ و خوش مزه است. نرم و روان با یک فندق بو داده درسته و یک لایه ترد و نازک از شکلات روی آن:

این سس برای درون شکلات مبیاشد

سس کارامل باخامه وکره

موادلازم

شکر یک پیمانه
کره 75 گرم
خامه 100 میلی لیتر
شکر روذوب میکنیم کره روازقبل بیرون میذاریم وقتی شکر کامل ذوب شد کره روتوش میندازیم وسریع هم میزنیم وقتی کامل ذوب شد خامه رواضافه میکنیم به سرعت هم میزنیم قل میزنه وبالامیادوقتی ازرنگش راضی بودیدازروی اجاق بردارید.

نکته:سعی کنید توی ظرفی که دیواره ی نسبتابلندی داشته باشه سس رودرست کنید.خامه هم بایدگرم باشه وگرنه کارامل میبنده وسفت میشه مثلا اگه خامه داخل پاکت باشه با پاکت توی ظرف ابجوش بذارید یاچون مقداردستورحدودنصف یه پاکت خامست من توی ظرف میریزم وکمی به صورت بن ماری گرمش میکنم درحدی که روان بشه.
نوش جان وموفق باشید

/ 3 نظر / 454 بازدید
helen

وبت خیلی قشنگه خیلی خوشم اومد ازش ایشالا موفق بشی [گل]

helen

وبت خیلی قشنگه خیلی خوشم اومد ازش ایشالا موفق بشی [گل]

helen

وبت خیلی قشنگه خیلی خوشم اومد ازش ایشالا موفق بشی [گل]