فلافل

فلافل های من هیچ وقت بوی خامی نخود نمی ده...

نخود که 72 ساعت خیس خورده و بعد چرخ شده دوبار + پیاز رنده شده و آب گرفته کوچک + دو حبه سیر رنده شده +یک عدد سیب زمینی پخته خیلی کوچک + یک عدد گوجه پوست گرفته و رنده شده کوچک و نمک و فلفل و پودر انبه .موادو خوب مخلوط کردم نیم ساعتی تو یخچال موند

به دلیل نداشتن فلافل زن با دست شکل دادم و داخل روغن زیاد سرخ کردم .به همراه پیاز و جعفری سرو شد

زیاد ضخیم قالب نزن که مغزشون خام بمونه و بعدش فلافل هاتو روی حوله کاغذی آشپزخونه بذار تا روغن اضافیش گرفته بشه..

نکته مهم..مهم ..مهم اینکه روغنت باید زیاد باشه و فلافل هات توش شناور باشن..

می تونی از یه ظرف کوچیکتر استفاده کنی و روغن زیادی بریزی و قالب بزنی و سرخ کنی.

/ 4 نظر / 17 بازدید
مهریماه

سلام دوست خوبم آپم منتظر حضور گرمتان[لبخند]

فاطمه

به به ممنون فلافل دوست دارم خیلی

پریسا

سلام عالی بود وب خوبی داری اگه مایل به تبادل لینک بودی خبرم کن لینکتون کنم