دسر ماست


طرز تهیه:


01 . قالبتون رو خیلی کم چرب کنید... (من اصلا چرب نکردم)
02.آب سرد رو در ظرفی بریزید . پودر ژلاتین رو روی ان بریزید تا اسفنجی بشه
03. برای 2 تا 3 دقیقه مخلوط اب و ژلاتین رو بالای بخار بزارید (روش بن ماری) تا شفاف بشه. بعد شعله رو خاموش کنید .. اما ظرف همچنان روی بخار بزارید که گرم بمونه.
04. شیر و شکر رو روی حرارت بزارید تا شکر حل بشه و شیر بجوش بیاد بعد وانیل رو اضافه کنید. کمی که از حرارتش کم شد ژلاتین رو بهش اضافه کنید. و کمی هم بزنید که مخلوط بشن.
05. ماست و خامه رو در ظرفی بریزید . و با همزن دستی کمی بزنید تا صاف و یکدست بشه بشه. (رنگ خوراکی رو الان اضافه کنید.)
06. میوه های خرد شده رو به مخلوط ماست و خامه اضافه کنید. (حالا اسانس رو اضافه کنید)
07. مایع شیر و ژلاتین که خنک شده رو به مخلوط ماست اضافه کنید.
08. مواد رو توی قالب بریزید و توی یخچال بزارید تا ببنده (من شب تا صبح گذاشتم.)

نوش جان.

نکته:

 برای بقیه دستور از میوه های مختلفی خانم شیرازیان استفاده کردن که به این ترتیبه

.

برای دسر ماست و اناناس ( رنگ زرد ) = کمپوت اناناس خورد شده بدون آب حتما باشه و ابکش بشه چون ترش می کنه دسر رو + رنگ زرد قناری + یک چهارم مواد دسر



دسر ماست و کیوی ( سبز رنگ ) = کیوی برای تزیین مقداری + اسانس نعناع یک دو قطره + رنگ سبز خوراکی + یک چهارم مواد دسر



دسر ماست و توت فرنگی (رنگ صورتی ) توت فرنگی یک سوم پیمانه خورد شده + کمی رنگ قرمز خوراکی + یک دوم قطره اسانس توت فرنگی + یک چهارم مواد دسر



دسر ماست و هلو ( نارنجی رنگ ) = کمپوت هلو خورد شده یک سوم پیمانه +کمی رنگ نارنجی خوراکی + یک چهارم مواد دسر



از کمپوت میوه گلابی و زردالو کمپوت شده یا سیب کمپوت شده یا موز و انگور هم میتوانید درست کنید .


ماست دسر نباید ترش باشد .


منبع : مجله هنر آشپزی شماره 91

/ 0 نظر / 155 بازدید