ترشی بندری

آب گوجه 3 لیتر یا گوجه فرنگی 5 کیلو
بادمجان 1 کیلو
گل کلم 500 گرم
هویج 500 گرم
کرفس 200 گرم
خیار 200 گرم
سیر 100 گرم
فلفل تند 100 گرم
ادویه کاری 2 ق.غ
گشنیز 2 ق.غ
گلپر 1 ق.غ
سیاه دانه 2 ق.غ
نمک به میزان لازم
سرکه به میزان لازم
:مواد لازم   :دستور آشپزی  

بادمجان را با پوست به مدت 10 دقیقه با سرکه می جوشانیم. صاف کرده و سرکه را جدا می کنیم. بقیه مواد را خرد کرده و در آب گوجه و مقداری سرکه می جوشانیم. حرارت را خاموش می کنیم و زمان می دهیم تا مواد سرد شود. ادویه و بادمجان خرد شده را به این مواد اضافه می کنیم. اگر لیته خواستیم آنرا داخل مخلوط کن می ریزیم . بعد از 10 روز ترشی آماده است و باید در یخچال نگهداری شود.

/ 0 نظر / 39 بازدید