نان خامه ای

نان خامه ای

 
من با این روش درست کردم عالیییییییی شد

مواد لازم برای 20 عدد : چون کوچک درست کردم حدود35تاشد

آب یک پیمانه --- آرد سفید قنادی یک پیمانه --- روغن جامد یک سوم پیمانه --- تخم مرغ 4 عدد --- کمی نمک --- نوک قاشق چای خوری وانیل --- و اگر خواستید نان خامه ای کمی پر رنگ تر باشد 2 قاشق غذاخوری شکر .

من بجای پیمانه از لیوان دسته دار فرانسوی هست از اونا استفاده کردم
طرز تهیه :


* فر را روی حرارت 200 درجه یا حرارت بالاتر از آنی که برای پخت کیک ساده تنظیم می کنید ، روشن کنید .
* خوب است کف سینی فر را کمی چرب کنید .
* آرد را الک کرده کنار بگذارید .
* قیف پارچه ای بزرگ برداشته ، ماسوره ی گرد ساده یا کنگره دار را درون آن قرار دهید .

* آب ، روغن ، نمک و شکر را درون قابلمه ریخته ، روی حرارت متوسط بگذارید تا از زیر جوش بزند . نگذارید آب بی خودی بخار شود .
* همین که روغن در آب مذاب شد و آب شروع کرد از زیر حباب زدن ، آرد را یک مرتبه داخل قابلمه ریخته و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر گلوله شود و دیگر خمیری به دور قابلمه نچسبد .
* خمیر را داخل کاسه ی بزرگی پهن کنید تا داغی آن گرفته شود . حدود 5 دقیقه صبر کنید .
* تخم مرغ ها را دانه دانه به خمیر افزوده هر کدام را جداگانه کاملاَ به خورد آن بدهید و بدانید که راحت ترین وسیله برای این کار دستتان است ( توصیه ی منو جدی بگیرید ) . با آخرین تخم مرغ وانیل را هم اضافه نمایید .
* خمیر را یک جا داخل قیف ریخته و آنرا با فاصله روی سینی تقسیم کنید . ( این که چه مدلی می زنید به خودتان بستگی دارد . فقط توجه داشته باشید زیاد نازک و درشت نزنید تا پخت نان ها یکسان صورت پذیرد ) .
* سینی را داخل فر بگذارید و بروید دنبال یک کار دیگر و بعد از نیم ساعت برگردید و از دیدن پف نانهایتان یک جیغی بکشید که همه ی اهل خانه بالا بپرند. البته نانها باید 45 دقیقه بپزند . در این مدت اصلاَ در فر را باز نکنید.
* نه خیر سوال نفرمائید : اصلاَ نیازی به پاشیدن آب داخل فر نیست.
قلق نان خامه ای فقط و فقط حرارت بالا و البته رعایت میزان مواد اولیه است .
موفق باشید

[تصویر:  13339065409949615721.jpg]


[تصویر:  34430021163024324902.jpg]
/ 0 نظر / 55 بازدید