کوفته هویج

وای هرچی از خوشمزگی این غذا بگم کم گفتم ....


مواد لازم:

گوشت چرخکرده: 300 گرم

هویج: 2 تا متوسط

پیاز: 1 دونه

آرد سوخاری

نمک، فلفل ، زرچوبه

برای سس:

پیاز: 1 دونه

هویج: 1 دونه متوسط
سیب زمینی: 1 دونه متوسط

رب گوجه

نمک و فلفل و زعفران
آبلیمو

طرز پخت:

پیاز و هویج خام رو توی گوشت رنده ریز کردم و کمی پودر سوخاری و نمک و فلفل و زرچوبه زدم و مخلوط کردم مواد رو و خوب ورز دادم تا چسبنده بشن ...بعد توی دست بهشون فرم دادم...

توی یه دیگ، کمی روغن ریختم ( 2 قاشق) و روی حرارت گذاشتم تا گرم بشه...کوفته هام رو توش گذاشتم. قرار نیست سرخ بشه... درحدی که خودش رو بگیره به اصطلاح..بعد از خارج کردن کوفته ها، 1 پیاز رو خلالی کردم و توی همون تابه ریختم و تفت دادم...زرجوبه فراموش نشه. سیب زمینی و هویج رو به اندازه مکعب های متوسط بریدم و توی پیازها ریختم تا تفت بخوره و سبک بشه همراه با رب گوجه

آب (گرم) رو هم تا جایی ریختم که بعدا روی کوفته ها رو بگیره ... نمک و فلفل و زعفران هم زدم و گذاشتم تا جوش بیاد..بعد آبلیمو زدم و کوفته ها رو آروم توی سس درحال جوش گذاشتم

سبزیجاتمون که پخت و خوراک به روغن افتاد، آماده سرو کردنه

خداییش ببینین چه رنگ و رویی داره....خیلی هم خوشمززززززززززه بود

این میزان مواد برای من 10 تا کوفته سایز نارنگی کوچیک درومد

توی سسش هم پیاز داغ، رب، ادویه ها...سیب زمینی و هویج و آلو ریختم....همراه با کمی آب نارنج

آرد نخودچی به جای آرد سوخاری (اگه گوشت  کمی چرب بود)

 

 

/ 0 نظر / 35 بازدید