شیرینی نازک نارنجی (با سفیده تخم مرغ)

حتما اگر شیرینی های عیدتون رو درست کنید امکان نداره شما مقداری سفیده تخم مرغ اضافه نیارید این دستور شیرینی نازک نارنجی دستور آقای بابا رحیمی که راحت تهیه میشه و بافت کیکی مانند داره که راحت تهیه میشه . فقط یک کوچولو من تغییراتی توش دادم که این میشه

شیرینی نازک نارنجی

مواد لازم :

****************************

کره یا مارگارین : 60 گرم

روغن کاملا جامد یا روغن قنادی : 80 گرم

آرد : 200 گرم

سفیده تخم مرغ : 4 عدد

پودر قند : 240 گرم

شیر : 80 گرم

زعفران حل کرده : یک قاشق چایخوری سر خالی

پوست پرتقال رنده شده : 1 عدد پرتقال

نمک : 1 پنسه


طرز تهیه :

*************************

فر را روی 180 درجه سانتیگراد گرم کنید .

کره و روغن و پودر قند را با همزن برقی همزده تا نرم و یکدست و صاف شود .

سفیده را اضافه و به همزدن ادامه داده تا یکدست شود .

شیر را اضافه و کمی مخلوط کنید .

زعفران و نمک و وانیل و آرد را اضافه و با همزن کمی هم زده تا خمیری صاف و یکدست بدست آید

از خمیر در قیف با ماسوره ساده ریخته و در سینی چرب و آرد پاشی شده با فاصله به خمیر فرم داده و روی خمیر را پسته بریزید




/ 0 نظر / 280 بازدید